1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Gry ! problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kojakoss, Grudzień 23, 2010.

  1. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam już nie pierwsza raz nagrywałem płyte na Xboxa i działały problem mam z Colin Mc Rae Dirt 2 sprawdzam Abgx Cos tam było na żółto ale dalej niby wszystko ok wypaliłem na płytę wsadzam do Xboxiora i **** zbita wyczyść płytę miękka ściereczka .... Co jest grane ??:confused::(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    na jakich plytach wypalasz jaka wersja firmware napedu
    jak jest zolte to niema cos sie martwic raczej jak jest na czerwono to co innego
     
  4. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płyty to Platinium DL

    Dziś nagrałem na nie właśnie Call Of Duty Black ops i wszystko legancko

    później zassałem Colina dirta 2

    i Just Cause 2 i to samo ;/ i 2 płyty poszły sie jeb***

    A na platinium już mam parę gierek i ładnie śmiga

    Nie wiem kompletnie o co chodzi z tym ;/ gry sciagałem z Darkwarez

    AA mój napęd to LiteOn
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    wrzuc logi z abgx tuch plyt nagranych, ale ja raczej stawiam ze to wina plyt, xbox jest dosc wybredny pod tym wzgledem
     
  6. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm logów ci już nie dam ,bo się wkurzyłem i wywaliłem te gry do śmieci już ..

    Ściągam od nowa Cmr Dirt 2

    Hmm ale pare gierek mi chodzi na tych płytkach bez zarzutu ..
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    wedlug mnie oprocz verbatimow to czysta loteria raz sie uda raz nie
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Może to wina płyt ale x czyta wszystko ja mam ( dużo ) gier na Intenso omega TX I jeszcze jakieś i każda chodzi może coś nie tak z grą ale wątpie. Kumpel tak miał i u niego była to oznaka umierającego napędu raz gry działały raz nie wymienił napęd ( był już bardzo zużyty okazało się w serwisie) i te gry które mu nie szły tak jak u ciebie zaczęły normalnie chodzić
     
  9. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm co do napędu to nie sądze kazda gra legancko mi śmiga poza tym konsola ma pare miesięcy :p

    Mi sie wydaje ze to cos z tymi grami ... Sciagam wlasnie Ea Sports MMa i jak wypale dam znać co i jak :)
     
  10. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    AA powiedzcie mi czym nagrywacie płyty ? Ja CLonem Cd
     
  11. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Boje sie ze kupie verbatima za 8 zł i pójdzie do kosza ;/
     
  12. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    verbatimy kupuje po 39 zl za 10 :) a clone cd jest chyba najlepszy
     
  13. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Był byś tak spoko i podał bys mi swoje GG na PW ? :):)

    Dopiero teraz dowiedziałem sie że do AGBX potrzeba wgrac jakies pliki Video ;O wczesniej bez tego miałem go ... moze dlatego złe diagnozy stawiał ... co do płyt które nie działają
     
Wczytywanie...

Poleć forum