1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gry z xbox, pomóżcie ;]

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Darkoo19, Grudzień 31, 2010.

  1. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    elo, mam gre Fable lost chapters. wielkość obrazu to ok 4 gb. czy jeśli przepuszczę ją przez abgx360 i nagram clonem cd z prędkością 2-4kb/s to będzie działać ?? czy konieczne jest robienie .dvd ? chodzi mi o nagranie jej na zwykłą DVD 4,7 gb. proszę o odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Myślę że będziesz potrzebował płytę dvd dl
     
  4. Musiorex

    Musiorex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Królówka
    Każda gra, motyw, aktualizacja choć by miała 1 MB musi być nagrana na DVD DL 8,5 GB !
    W ostateczności możesz wrzucić ją na pendrive ( poradnik znajdziesz na stronie ).
    Aby nagrać grę na Xbox'a musisz mieć plik .dvd
     
  5. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Chyba się kolega up myli ponieważ ja nagrywałem i demka, i gry xbl a nawet aktualizacje i emulator xbox na zwyklą plyte DVD-R, powiem więcej - Wszystko działało jak należy także nie wiem skąd niektórzy biorą informacje, chyba z kosmosu...

    EDIT : Co do tematu, myśle ze bedziesz musial zmienic LayerBreak z 1913760 na 1913776

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum