1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubski1, Styczeń 2, 2013.

  1. kubski1

    kubski1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Jeśli przed nagraniem gry imgburnem obraz lt3.0, nie przepuszczam przez abgx, ani nie zmieniam zadnych opcji w imgburnie tylko predkosc ustawiam na 2,4 i nagrywam na plyty verbatim, to może być to przyczyną, że podczas grania zacina się gra i trzeba resetować konsole, i nie da sie zainstalować gry na dysku, ponieważ po kilkunastu procentach wyskakuje komunikat o ściereczce, czy nie trzeba przepuszczać?? Mam ten problem z grami które sam nagrywam, z grami pożyczonymi od kolegi nie mam problemów. To nie wina nagrywarki, ponieważ nagrywałem na laptopie jak i na komputerze stacjonarnym oraz inne gry, wieć wina lęży chyba u sposobu nagrywania. Proszę o pomoc co może być nie tak i z góry dziekuje. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nowe gry (XGD3) wymagaja do nagrania nagrywarki IHAS - wykozystujac ta z laptopa, użyj programu BURNMAX.
    odpowiednie linki znajdziesz na przyjacielu google.
     
  4. kubski1

    kubski1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Gry z tamtego roku jak i z tego nie da sie wypalic bez ihasa badz burnermaxa? Nie wystarczy opcja truncate by gra chodziła? Nie mam na myśli forzy4 czy black opsII ale takie jak na przyklad: ufc2012, far cry3 czy forza horizon bo je nagrałem i podczas odpalenia na konsoli zacinaja sie.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    luknij fix mp3
     
Wczytywanie...

Poleć forum