1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie gry

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez dziend0bry, Maj 9, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    moi drodzy. gdy przerobilem mojego xboxa to nagrywałem na verbatima 2.4x imgburnem gta iv. dodam,ze mam laptopa. przy 70% wywaliło mi błąd ,nie pamiętam jakis,to bylo w grudniu :D

    i myslalem,ze moja nagrywarka nie obsluguje +DL
    a to bylo tak.. przenosilem laptopa w trakcie nagrywania na lozko,zeby go do drukarki podaczyc . i wtedy nagle błąd..

    czy to przez to miaem błędą?

    dzisiaj z ciekawosci patrze w nero infotoll i mam to :


    [​IMG]

    okazuje się,ze moja nagrywarka obsluguje +DL

    czyli to męczenie z przenoszeniem obrazów gier dyskami na inne kompy było zbędne? i czy to ze mialem błąd było winą przenoszenia laptopa?
    i czy infotoll klamie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    mało razy było? nie nagrywaj gier na laptopie bo w 70% gry nie nagrają się poprawnie
     
  4. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Masz DL. Tak winą było przenoszenie. Popieram przedmówcę, nie polecam laptopa.
     
  5. EloZipero

    EloZipero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zawsze nagrywam na laptopie, nagralem juz ponad 30 gier i zadnego problemu nie bylo. nie ma roznicy czy laptop czy stacjonarka tylko nagrywara sie liczy.
     
  6. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na lapku tez spokojnie nagrasz plytki ale może się coś takiego trafić że po jakimś czasie więcej będzie szło do kosza niż sie nagra. Nagrywarki podłączone przez USB też spokojnie działają. A podczas nagrywania lepiej nic na kompie nie robić bo właśnie może się coś nie nagrać.
     
  7. No5o85pl

    No5o85pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Z góry przepraszam za podpięcię się do cudzego tematu i brak szczęścia przy szukaniu w wyszukiwarce rozwiązania mojego problemu... ale do rzeczy.

    Posiadam X360 z napędem Lite - On, przerobionym IXtreme 1.6. Gram sobie w gry na wave 3, jeżeli trafię na wave 4 to traktuję go 360WavesPatcher'em (przerabiam na trójeczkę) i wszystko gra. Przykładowo... ostatnia gra, z którą się tak obszedłem to Alan Wake i wszystko ładnie działa.

    Problem zaczyna się przy grach z Wave 2. Ściągnałem ostatnio dwie "starsze" gry (konkretnie Far Cry 2 i N.F.S. Undercover). Przerobiłem je na Wave 3 360WavesPatcher'em i nie działają. Po włożeniu do napędu pojawia się białe tło z logiem naszej konsoli.
    Płyty to oczywiście Verbatim DVD+R DL. Co teraz? Zostawiać je tak jak są na Wave 2? Czy może activate. iso?

    Z góry dziękuję za pomoc. :)
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    A po co ruszasz ten wave 2, zostaw go w spokoju:D Twoj iX odtwarza wszystko do wave 3. Nic nie musisz paczowac. :)

    PS. Potem jak probojesz zrobic upgrade wave'a to moga wystepowac problemy.
     
  9. No5o85pl

    No5o85pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aaach, dokładnie o to chodziło. Nie wiem, co mi się *****a&#$, żeby robić upgrade wave'a. Dzięki za odpowiedź.
     
  10. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    Człowieku przez co ty chcesz nagrywac!!! Nie przez to gu.. nero psuje pyty nagrywaj w imgburn to jest najleprzy program do tego
     
Wczytywanie...

Poleć forum