1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mati9816, Marzec 21, 2012.

  1. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mamproblemz nagraniem gry konkretnie dark souls i kingdom of amalur maja one 8,13 gb i nie wchodza na plyte 8,5 czytalem juz poradniki ktore mipokazaliscie ale to nie pomaga powinno wyskoczyc czy chce nagrac bo jest za malo miejsca na plycie a mi wyskakuje zeby przyciac albo nadpalicpowiedzcie co zrobic i nie usuwajcie mi ppostu ani nie przenoscie mnie do podobnego typu pls z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak wyskoczy okienko w ImgBurn to wybierz opcję: "Truncate"
     
  4. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie nie dziala bo probowalem i sszukamm pomocy
    EDIT:
    sprobuje jeszcze raz i odpowiem licza na kolejne odpowiedzi dzieki

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Opisz dokładnie swój problem, bo z twoich wypowiedzi nic nie wynika. Jakie LT, Dash, płyta, nagrywarka, napęd w konsoli? Miałeś spoof'a napędu? Jakim programem nagrywasz?
     
  7. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    z 1st posta wnioskuje ze masz pl imgburna jezeli tak to jest to 2 opcja jak rozpoczyna sie nagrywanie
     
  8. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok sciagnalem gre mam plyty verbatim 8,5 dvd+r dl gra ma 8,13gb i nie moge jej nagrac bo niby ma za duzo pojemnosc jak wciskam truncate to wypala sie ale nie dzila a jak klikam overburn to zatrzymuje sie na 97% i pytam jak nagrac
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli nagrywasz zwykłą nagrywarką, to gry XGD3 nagrasz maksymalnie w 97%. Sprawdzałeś w konsoli czy działa?
     
  10. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepszym rozwiazaniem bedie kupic tego ihasa koszty zwroca sie i tak ttylko juz takie pytanie bd go musial wymienic w komputzerze stacjonarnym bo do laptopa nie da sie podlaczyc tej nagrywarki ?
     
  11. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak sprawdzalem nie dziala
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeszcze czy mozna przegrac jakos gry na xboxa za pomoca pendrive bo na niektorych forach pisza ze mozna a nie niektorych ze nie a mam pendriva 16 gb
     
  14. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to moj problem hcyba jest rozwiazany :) dzieki wszystkim za pomoc :D
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Można z pendrive'a zrobić dysk, ale nie można "nagrywać" gier na pendrive'a.
     
  16. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeszcze jesli bede nagrywal gry na ihasie to narmalnie wypalam img burnem ?
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  18. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli wszystko normalnie tak jak nagrywalem przedtem ?
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  20. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki za pomoc i
     
Wczytywanie...

Poleć forum