1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie GTA V pod LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ToXboX, Wrzesień 14, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ToXboX

    ToXboX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    JordanĂłw, Poland
    Witam, mam pytanie jak nagrać GTA V na Xboxa 360 Premium 20 GB z LT 3.0? Mam 2 obrazy przepuszczone przez ABX'a i co dalej? Aby później nie było problemu z instalacją DVD 1? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam

    @edit. Dodam, że bez Ihasa, ale do tej pory gry wypalone na mojej nagrywarce chodziły bez problemowo :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sliker

    Sliker Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. ToXboX

    ToXboX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    JordanĂłw, Poland
    Moja nagrywarka jest kompatybilna z Burner Max Payload i otworzyła sektory i teraz DVD ma 8,7 GB nadal muszę trick z mp3 czy po prostu nagrać ? Oraz nie bardzo czaję trick z mp3, mam nagrać normalnie grę metodą truncated i zainstalować na dysku, a później przed włączeniem gry odpalić mp3 z pendriva czy jak ?:) Wybacz że tak męczę, ale xboxa tydzień temu kupiłem.
     
  5. Sliker

    Sliker Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak twoja nagrywarka jest kompatybilna z Burner max to chyba wystarczy że normalnie nagrasz.
     
  6. wojtek1o9

    wojtek1o9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro masz 8,7 gb to spokojnie nagrasz bez ucinania obrazu.
    odpalisz w x'sie i odpali się.
    z jakiej jesteś miejscowości , bo przydalby mi się ktoś z taka nagrywarka .
     
  7. ToXboX

    ToXboX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    JordanĂłw, Poland
    Dzięki za odpowiedź :) Jestem z okolic Krakowa :) Jak nagram napiszę czy działa :) A Co do nagrywarki nawet nie wiedziałem że posiadam dobrą :D Dopiero po odpaleniu burner max'a ukazało że jest OK.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum