1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie GTA V - problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez oskar5555, Październik 2, 2013.

  1. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Nagrałem DVD 1 sposobem z tego poradnika [Tutorial] Zgrywanie Contentu na pendrive [GTA V DVD1] a DVD 2 nagrałem na płytkę z topology ze zmianą na lt 2.0 bo taką mam wersję. Wkładam pena i płytę do xb, i odpalam grę z płyty.. No i po chwili wyskakuje błąd PŁYTA NIE OBSŁUGIWANA... Nie wiem co zrobić mam, myślałem że wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją i powinno teoretycznie działać.. Może ktoś mi powiedzieć co robie źle?
    moja nagrywarka: HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device.
    program do nagrywania: IMGBURN 2.5.8.0
    płytka: Verbatim
    Xbox 360 - interfejs główny : 2.0.16202.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kajut10

    kajut10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jesli plyta nieobslugiwana to nie to LT jak zwykla nagrywarka mozna ewentualnie mp3 fix
     
  5. Eric.

    Eric. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Wiem ze to dziwne, ale u mnie na lt 2.0 dzialalo. Wypal gre pod lt 3.0, najpiew wkladasz dvd 1, jak kaze Ci wlozyc dvd 2 to wkladasz ta nagrana pod 3.0. Zadnego tricku z mp3, a dziala.

    Wysłane z mojego GSmart G1362 przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. marianbros

    marianbros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    krzeszów
    przy okazji mam pytanie. Mam przerobke lt 3.0 i nagrywarke wspierana przez program BurnerMAX Payload Tool. Moje pytanie brzmi czy lepiej nagrac normalnie czyli zgodnie z tutorialem na forum czy probowac nagrac tym burnermax? Bo martwie sie czy uda mi sie zainstalowac dvd 1 na dysku xboxa...dodam ze nagrywam gry na plytach Vervatim
     
  7. Nikolka737

    Nikolka737 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  8. transport0wy

    transport0wy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    @marianbros
    Nagrywaj normalnie bez Burnermaxa, tak jak tu jest napisane: http://xboxforum.pl/gta-v-261/tutorial-poprawne-wypalenie-gta-v-na-lt3-0-a-176153/ Z tego co sie orientuje Burnermax nie jest wskazany dla GTA V.
    Mi udało się nagrać na pierwszym razem, po zainstalowaniu dvd2 na dysk konsoli gre muszę uruchamiać przy pomocy tricku z mp3.
    A dvd1 zainstaluj najlepiej przez pendrive, by nie tracić dodatkowo płyt - http://xboxforum.pl/gta-v-261/tutorial-zgrywanie-contentu-na-pendrive-gta-v-dvd1-175214/
     
    1 osoba to lubi.
  9. tolekthc

    tolekthc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy i zielony czytałem i kombinowałem nagrywać przez podane tutki, nagrywałem ihasem tzn przerobionym, na płytach platinium. Jeżeli chodzi o dvd 1 po nagraniu próbowałem zainstalować na penie 16gb, który służy jako pamięć xboxa. Instalacja gry przebiega do samego końca czyli- instalowanie 7626/7626 i tyle kółeczko kręci się cały czas.
    ok zrobiłem Zgrywanie Contentu na pendrive
    wkładam dvd 2 i nic ciemny ekran.
    Wiem może ja jestem ciemny w te klocki ale prosiłbym o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum