1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie GTA V - prosze o pomoc

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kelesky, Grudzień 28, 2015.

  1. kelesky

    kelesky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Maniowy
    Witam

    Jestem posiadaczem Xbox 360 Jasper z napędem LT 3.0 Postanowiłem nagrać sobie GTA V CD2 bo stara płyta sie zrysała i zacina mi ją przy wczytywaniu trybu fabularnego. Ściągłem sobie GTA, wypakowalem mam to wszystko jak trzeba i teraz pytanie. Co potrzebuje do nagrania na płytę ? IMG Burner na pewno bo go mam ale czy jakieś dodatkowe oprogramowania. Pisze tutaj ponieważ chce sie dowiedzieć czy zwykłą nagrywarką ogarne temat, moja raczej nie obsługuje DL i nie mam pojęcia czy to wgl ruszy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    ABGX i IMG burn
     
  4. kelesky

    kelesky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Maniowy
    Pobrałęm ABG poustawiałem co i jak, wrzuciłem ISO GTA v poczekałem aż go przeskanowało i był tam jakiś bład z topologią, zaraz podam
     
  5. kelesky

    kelesky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Maniowy
  6. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  7. kelesky

    kelesky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Maniowy
  8. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  9. kelesky

    kelesky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Maniowy
    a da sie to jakos sprawdzic czy ma ?
     
  10. kelesky

    kelesky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Maniowy
    po nagraniu stacja dyskow wydaje dziwny dźwięk w stałych odstepach. wyciaglem plyte i wsadzilem do xboxa lecz nie dzialalo :/
     
  11. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    213
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  12. kelesky

    kelesky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Maniowy
    Płyty Verbatima DL, a nagrywarka raczej nie ma burner maxa bo płyta nie dziala. można zaknąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum