1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Hitman Absolution

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SzeryfOlas, Styczeń 6, 2013.

  1. SzeryfOlas

    SzeryfOlas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Sciągnąłem hitman absolution i próbuje go nagrać imgburnem ale wyskakuje mi taki komunikat http://img6.imageshack.us/img6/5179/forumekg.jpg.
    Co teraz. Nagrywać? Jak tak to którą opcje zaznaczyć. Dodaje że wczoraj już nagrałem MK i działa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. philips

    philips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
  4. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    Nagrywaj z taką opcją jaka jest zaznaczona ;)
     
  5. SzeryfOlas

    SzeryfOlas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem i nie działa. Mam więc teraz pytanie. Nagrałem wczoraj w dokładnie ten sam sposób MK Komplete Edition, tylko MK to XGD2 a Hitman XGD3 więc zmieniłem layer break na 2133520. Użyłem też abgx to zbadania i wyszło na zielono. Co mogłem zrobić źle?
     
  6. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zweryfikowales płytę po nagraniu?
    Masz LT3?
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
  7. SzeryfOlas

    SzeryfOlas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam lt 3.0 a tutaj wrzucam log którego nie rozumiem bo jestem zupełnie zielony http://img40.imageshack.us/img40/8269/aqwe.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum