1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NAGRYWANIE IHAS B - błąd gry przy weryfikacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Meganz32, Październik 26, 2012.

  1. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam :)

    Nagrywam giereczki na xgd3 ihasem na płytach esperanzy, flash zrobiony pod tą płytę. Problem wygląda tak że giereczka coś wyrzuca przy weryfikacji, tak ok. 40-49%. Czego to może być wina?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    no ale tyle juz rzeczy nagrywałem tymi płytkami i nagle? A oprócz Verbatinków to co polecacie?

    A kolejne pytanie moje to co w takim razie z flashem? Mogę go potem zmienić pod VERBATINY ?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie możesz tylko musisz zmienić flash w IHAS'ie pod Verby, żeby się dobrze nagrywały.
     
  6. maximek

    maximek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rybnik, Poland
    przestańcie głupoty gadać że wina płyt ja nagrywam na esperanzy fw mam pod omegi według poradnika który znalazłem tutaj na forum i wszystko działa jak należy a wasze cudowne verbatimy z fw pod nie to co druga płyta do wywalenia a teraz na esperanzach wszystko nagrywa się bez problemu http://xboxforum.pl/ihas-241/tutori...on-ihas-rew-b-pod-kazdy-nosnik-dvd-dl-145119/ tutaj link do poradnika zrób według niego i będzie działać nawet na esperanzach
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak nagrywaly sie, sproboj reinstal windowsa polecilem jednemu z forum i pomoglo moze i tobie pomoze.
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    bufory w góre :) w zakladkach w imageburnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum