1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie imgburn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zolopa, Maj 2, 2011.

  1. Zolopa

    Zolopa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , chciałem nagrać grę przez program ImgBurn . Wcześniej nagrywałem mnóstwo gierek bez problemu . Teraz natomiast nie mogę , poniewaz nie wyświetla się kolorowy obrazek do nagrania i na samym dole pisze : Device Not Ready ( Logical Unit not ready , Cause not reportable ) . Wcześniej nie mialem żadnych problemów , a teraz to i to juz z paroma takimi grami . Macie radę co zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odinstaluj i zainstaluj program ponownie.
     
  4. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Używasz jeszcze jakichś programów do nagrywania płyt (Nero, CloneCD itp...) ?
    CTRL+ALT+DEL i zamknij w/w.
    Jeżeli to nie pomaga, to prawdopodobnie sterowniki sie wysypały --- reinstall.
    Próbowałeś wypalić zwykłe CD?

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  5. Zolopa

    Zolopa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowalem odistalowac i pobrałem już nawet nowsza wersje i zero reakcji . A może znacie inne programy do nagrywania ?
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wlacz imgburn wejdz w narzedzia i resetuj DMA po tym restart i zobacz czy sie poprawiło
     
  7. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    witam a ja mam taki dziwny "problem i nie problem" bo jak nagrywam imgburn to wyskakuje mi błąd, już parę płytek zmarnowałem, verbatimy,esperanzy,to z ciekawości zainstalowałem clonedvd wsadziłem płytkę platinium i elegancko nagrało to co jest nie tak z imgburn???
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaki blad ci wyskakuje i z jakich bibliotek korzysta imgburn, jakiego masz windowsa xp ?
     
  9. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    mam viste
    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! fotka z błędem

    logi
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nagrywarki matshita sa to najgorsze nagrywarki, a clone nagral bo korzysta ze sterownikow Elaborate Bytes, a img korzysta z SPTI, konczy ci sie powoli nagrywarka, mozesz sprobowac przestawic imgburn na sterowniki clone'a, wejdz w narzedzia/opcje/ zakladka I/O i tam masz Interfejs, zmien na ElbyCDIO
     
  11. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    dzięki za pocieszenie ;) , przestawiłem i jak będę wypalam to sprawdzę tym imgburn czy nagrywa.,mam lapka asusa i taki badziewny napęd ta firma wstawiła ,
     
  12. o4ka

    o4ka Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W laptopach zazwyczaj mątują badziewie

    Jak już to montują /Jechu
     
  13. Zolopa

    Zolopa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Brudsien mam prośbę , mógłbyś mi podać jak w to wejść po angielsku . Niestety nie mam spolszczenia .
     
  14. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A co za problem pobrać je z strony producenta i zmienić jezyk, no wybacz ale podstawy angielskiego w dzisiejszych czasach to już wymóg
     
  15. Zolopa

    Zolopa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ma ktoś inne pomysły . Brudnies zrobiłem to i nic . Inne plany , bo nic nagrac nie moge .
     
  16. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    spróbuj nagrac clonedvd mi to pomogło bo też niemogłem nagrać imgburn
     
  17. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox backup creator jest świetny, spróbuj albo pożycz napęd od kumpla i spraw czy nagrywa.
     
  18. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a może po prostu uszkodzony napęd?
     
Wczytywanie...

Poleć forum