1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie ISO (dziwny błąd zwiazany z pamięcią??)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez R41N, Marzec 26, 2011.

  1. R41N

    R41N Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem nagrywam ISO na xboxa 360 i wyrzuca mi na ekran dziwny bład.Wszystko było ok do pewnego momentu.

    OS:Windows 7 (64-bitowy)
    Pamięć RAM : 4 GB
    Napęd: (Prawdopodobnie to LG jednak nie mam pewności) HL-DT-ST DVD-RAM GT30N

    Nagrywam to na laptopie ASUS K52JK miejsca na dysku wystarczająco.Probowałem już różnych programów.Napęd działa poprawnie
    inne nośniki nagrywa dobrze.Booktype mam na sztywno ustawiony DVD-ROM.Nagrywam ImgBurn najnowszym.Zmieniałem juz nawet firmware nagrawarki na inny też "kaszana" wyszła.Nagrywam release Test.Drive.Unlimited.2.XBOX360-CCCLX obraz przepuszczony przez abgx nagrywam plik z rozszerzeniem .dvd i layerbreak tez na wszelki wypadek mam ustawiony w ImgBurn nie wiem juz co moze być nie tak.Screenshot z błędem

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywałeś inne gry na tym napędzie? Jak nie to ewidentnie wina napędu bo występuje "Write error". Z tego co się orientuję to napędy w laptopach są raczej średnie jeżeli chodzi o nagrywanie gier na xbox360. Polecam kupić zewnętrzną nagrywarkę, sam posiadam i jak narazie nie ma problemów. A i jakich płyt używasz?
     
  4. R41N

    R41N Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty Verbatim.Jeśli chodzi o inne gry to tak nagrywałem taki sam objaw.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    co ty chlopie gadasz....ja nagrywam na lapku na śmieciowych płytach za 1.80 zł i wszystko śmiga na 6x prędkosci......
     
  6. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale ja mowie ze z reguły nagrywarki w laptopach to syf. Biorąc pod uwagę opinię publiczną na ten temat. Ewidentnie w tym wypadku jest to wina nagrywarki i nic z tym nie zrobisz.
     
  7. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    naped napedowi nie jest rowny inna jakosc zapisu, korekcja bledow itd
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    potwierdzam napedy w lapkach to syf niestety i loteria
     
Wczytywanie...

Poleć forum