1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie kopi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TobiaszBP, Grudzień 28, 2010.

  1. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Witam nagrywam kopie gier przez IMGBURN i jak wkładam grę do konsoli pokazuje mi sie ,,otwórz napęd'' i nic wiecej nie moge zrobic . Napęd mam LIite-on konsole mam przerobiona nagrałem juz 2 płytki i jest tak samo . Prosze o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jaką masz wersję firmware (przeróbke)?
    Napisz jakie gry próbowałeś odpalić.
     
  4. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    przerabiany dzis ta najnowsza jaka wyszła nie pamietam dokładnie jaka wersja
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Czym nagrywasz? Jakie plytki? Opisz dokladnie co robisz.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  6. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
  7. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    a i jeszcze zapomnialem dodac ze pierwsza płyta mi sie nie nagrala wyskoczyl blad no i nagrywalem plik .dvd a nie .iso
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nagraj za pomoca clone cd wskazujac plik dvd

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  9. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    jeszcze mam jedno pytanie nie musze nic patchowac albo ustawic w jakims programie kiedy nagrywarka ma zmienic warstwę?
     
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  11. dybens

    dybens Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Trzebinia
    Jeżeli masz nagrywarke Lite-On to ściągnij program BookType135 i przed nagraniem płytki odpal to i ustaw i wtedy spróbuj nagrać ale nie obiecuję, że sie uda :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum