1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie kopii zapasowych

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Abliter, Wrzesień 14, 2011.

  1. Abliter

    Abliter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    słyszałem że potrzebny jest specjalny napęd by nagrywać gry na xboxa, czy to prawda?
    I czy rw Slimtype DVD A DS8A1P nadaje się?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Specjalny nie, jedynie w miare dobrej jakosci i dobre nosniki np verbatim, twoj powinien dac rade, moj poprzedni DS8A2S nagral kilka gier na xboxa i dzialaja
    Sprawdz to sie przekonasz tylko poczytaj na forum jak dobrze nagrywac plyty za pomoca imgburn
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja bym bardziej polecał cdclone
     
  5. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja jak narazie nagralem prawie 40 plyt imgburnem i tylko jedna spalona wiec calkiem pozytywnie.
     
  6. chacker9

    chacker9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    polecam imgburn i plytki Platinum lub verbatin
     
  7. bcyrny

    bcyrny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja nagrywam przy pomocy "ImgBurn" na tanich (2,50 zł) "Esperanza" i nie miałem jeszcze z tym żadnych problemów (wypalonych ponad 20 płytek).
     
  8. Kiziorek

    Kiziorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up pytanie nie dotyczyło płytek...

    Do nagrywania potrzebna jest nagrywarka, która obsługuje płyty DVD+R DL. Sprawdź, czy na nagrywarce nie ma żadnej naklejki czy nadruku
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Przecie juz od lat nie ma nagrywarek nie obsługujący plyt DL
     
  10. Kiziorek

    Kiziorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak ktoś ma jakiegoś zabytkowego kompa, jest opcja, że nie ma :)
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie wymyślaj bo takim tropem to dojdziemy do amigi i commodore, musial bys miec ponad 10 letnia nagrywarke dvd, a te kosztowaly krocie w tamtych czasach nie mowiac juz ze praktycznie żadna nie dożyła tych czasow z reszta kto by trzymal taka nagrywarke jak nowe kosztuja 60zl
     
Wczytywanie...

Poleć forum