1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Olej21, Grudzień 28, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Olej21

    Olej21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie mianowicie chce nagrac gre Halo Reach i po wrzuceniu pliku iso do Xbox Backup Creator nalezy załadować plik bin. i mam 2 pliki do wyboru

    - XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin
    - XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.bin

    Który plik załadować ?
    I na przyszłość jaki blik wybierać do łądowania do innych gier ?
    Po załadowaniu pliku bin normalnie wypalamy płytke np w cloncd ?

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.bin
    Halo: Reach (XGD2 ONLY, don't use this on backups of the XGD3 beta)
    po zaladowaniu normalnie nagrywasz cd cloem (zalecane na ihas , ale jak kto woli)
     
  4. Olej21

    Olej21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za odp a czym róznią sie te 2 pliki ?
    Halo: Reach (XGD2 ONLY, don't use this on backups of the XGD3 beta) skąd wziąsc potem ten plik ?
     
  5. Olej21

    Olej21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i przy nagrywaniu xbc musi byc otwarty ?
    wkładamy do wypalania obraz dvd gry ?
     
  6. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    masz pewnie wersje xgd2 wiec dograj ten plik XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.bin
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ja minimalizuje a reszte normalnie klikasz na plik dvd
     
  8. Olej21

    Olej21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Halo działa więc Wielkie dzięki Panowie :)
    Mam pytanko teraz zaczynam pobierac :

    1.GEARS OF WAR 3 - też patchować i jak plik podłożyc z tych bin ?
    2. NBA 2K12 - też patchować i jak plik podłożyc z tych bin ?
    3.Jak nagrać gry które mają 14 gb np Batefield 3

    Sorki że wam truje du.. :)
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak samo jak halo tylko przy wprowadzaniu patcha wybierasz ten drugi plik XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin
     
  10. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    do obydwu gier XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin
    BF 3 nagraj na dwóch płytach.:)
     
  11. Olej21

    Olej21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i normalnie nagrywac i w połowie nagrywania powinno mi cos wyskoczyc żebym włożył 2 płyte ?

    Dzięki za odp :D
     
  12. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    osobno nagrywasz dvd 1 i dvd2
     
  13. lolek110011

    lolek110011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem mam nagrane 3 wersje Forza4.
    Orginalnie sciągnięty obraz gry oraz 2 przerobione plikami ( przerobione pliki iso DVD1 bo są dwie płyty ale przerabiałem tylko pierwszą)
    - XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin
    - XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.bin
    Żadna z tych płyt sie nie odpala, konsola rozpoznaje z jaką grą ma do czynienia bo obrazek wyskakuje jak się płytę włoży do napędu.
    Gość po przeróbce x-a powidział że powinno działać po przerobieniu programem 360revolution.exe , ale kompletnie tego nie czaje jak to zrobić może ktoś pomoże. Proszę
    Aha gry starszego typu się odpalają te na kinect-a też. Na innej konsoli odpalają się te same plty z Forza4 BatmanAC, GOW3, COD3MW, a na tej konsoli nie idą, zaznaczam że te gry były nagrywane na dwóch różnych nagrywarkach i na jednym slimie chodzą a na moim nie PROSZĘ Pomóżcie .... :(

    Pozdrawiam
     
  14. Rogalos

    Rogalos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najnowszy dash + LT 3.0 + IHAS + Update do FM4 i będzie śmigać :)
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    przepuść ten obraz przez abgx, on dogra topologydata i będzie działać na LT+3.0 :)
     
  16. lolek110011

    lolek110011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rogalos
    Najnowszy dash + LT 3.0 + IHAS + Update do FM4 i będzie śmigać .............. :( nic z tego nie kumam jak to zrobic poproszę o szczegółowe instrukcje

    Robi772
    Możesz powiedzieć co to ABGX i jak to zrobić żeby było ok , tzn jak go przepuścić będę wdzięczny?

    Pozdrawiam
     
  17. michaelpol

    michaelpol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum