1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dovydas, Styczeń 4, 2012.

  1. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czytam i czytam pelno tematow sam sie mieszam.

    jak nagrywac gry pod lt 3.0 te ktore maja ponad 8.5gb,

    przelatuje najnowszym abgx i w imbburnie biore zeby nagralo mimo za malo miejsca? dodam ze nie gram online
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tych tematów jest dużo, mając Lt 3.0 masz dwie opcje : nagrywać zwykła nagrywarką po uprzednim przepuszczeniu przez abgx 1.06 (dogranie topology data) - oraz druga opcja nagranie obrazu + instalacja gier na hdd przy pomocy nagrywarki liteon ihas - ta druga opcja najbardziej bezpieczna , w przypadku pierwszej opcji jaką ci opisałem nie da się zainstalować na hdd - będą błędy
     
  4. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha, mam dostepna nagrywarke ihas wiec najlepiej poprostu przeleciec przez abgx 1.06 i nagrac, chce zrzucuc na dysk zeby oszczedzac laser napedu ;d
     
  5. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale to masz nagrywarke ihas a liteona ma się rozumieć tak? bo rzekomo tylko na tej jest możliwość nagrania 1:1
     
  6. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moj brat cioteczny ma ktory obok mnie mieszka,
    iHAS124-19 B
     
Wczytywanie...

Poleć forum