1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie na 2 plytki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez skate22, Luty 8, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Witam chciałbym się dowiedzieć jak nagrywać gre na 2 plytch bo chce wgrac mass effect 2 ale nie wiem jak bo ta gra zajmuje cos okolo 14gb a plyta ma 8 gb umiem nagrywac na 1 ale na 2 juz nie potrafie prosze podajcie jakies poradniki bo nie moge znalesc ;[
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Normalnie...

    1 część na 1dvd
    2 część na 2dvd
     
  4. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    ? Nie rozumiem . Co mam kiedy sie nagrywa na 1 plyte przerwac i wsadzic nowa . da sie tak ?? czy nie oto chodzi .
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Powinieneś mieć dwa obrazy .iso. Masz to wjednym pliku 14Gb ???
     
  6. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Masz 2 pliki dvd więc 1 na 1 płytę i 2 na 2 płytę ;)
     
  7. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    No mam obraz i plik iso a ten plik ma prawie 14 gb
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ojj to coś skopane :D Zobacz czy w środku jeszcze nie ma czegoś...

    Ja mam 2xdvd i 2xiso
     
  9. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    aha dobra rozumiem juz . dzieki
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum