1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poradnik Nagrywanie na iHAS 124E / EU

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez marek789, Styczeń 21, 2014.

  1. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam jakie ustawienia dać w imgburn aby móc nagrać gre 100 % ihasem 124 rewizji eu, Znalazłem tylko ustawienia dla b, c, d a dla eu nie znalazłem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witamz powody że dużo osób piszę o ustawienia dla ihas 124 eu to je tu udostępnię, wykonane przeze mnie
    [​IMG]


    Pomogłem. Daj przydatne :) Dziękuje
     
  4. Bodzio92

    Bodzio92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    WIECEJ TAKICH OSÓB :)


    Mam pytanie. Ściągnąłem FIFE 14 i Gears of War. Po nagraniu obu zrobiłem test nagrania i na Fifie wyszlo mi 77 % a GEAR 45 % !! Co możę być powodem ? zaznaczam że przed tym nagrywalem RAYMAN LEGENDS i miałem 90 % ? Może jakieś trefne płyty ? zaznaczam żę nagrywarka nowa, jakieś 3 dni ma.
    Pzdr
     
    1 osoba to lubi.
  5. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Sprobuj nagrac w trybie awaryjnym moze pomoze. Jak nagrywasz nie wlaczaj zadnych programow obciazajacych komputer.

    Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. biniekz

    biniekz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Także i mi się udało wypalić gierkę sposobem @marek789, jednakże funkcja OPC jest ponoć ważna do gry na live. Co będzie jeśli włącze OPC, płyta nie przejdzie weryfikacji podczas wypalania, czy co, próbował ktoś?
     
  7. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ja nagrywam bez OPC i gram cały czas podłączony do live i nic się nie dzieje :biggrin:
     
  8. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A gry xgd3 civ wam to też nagrywa?
     
  9. biniekz

    biniekz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja postaram się to sprawdzić na weekendzie, aczkolwiek były pogłoski że fifa 14 działa lecz nie jestem pewien czy działa dla przykładu "Tryb kariery".
     
  10. kazik 1234

    kazik 1234 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli jest żle nagrana to wywali ją
     
  11. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mi Fifa 14 działa nawet tryb ultimate team
     
  12. biniekz

    biniekz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To działa. Narazie sprawdzałem Diablo 3 smiga online. Moze macie jakieś propozycje którą sprawdzić gierke żeby potwierdzić że nie jest konieczny do nagrywania uzywany ihas 124b?

    Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
     
  13. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Np forza 4, FIFA 14 tych gier nie nagrasz zwykłą nagrywarka. A jak nagrasz to kariera i fut nie bedzie działać. A z forza nie rozpoczniesz kariery

    Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. biniekz

    biniekz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, fifka dziala.

    Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
     
  15. Gangst3r

    Gangst3r Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Max Payne 3, Battlefield 4, Soul Calibur V, WWE 2k14, DmC, Saints Row 4, CoD Ghost nagrywa i działają online. Instalacja na dysku 100%. Napęd iHas 124-14 EU rev E. BurnerMax Payload Tool działa.

    Napęd nowy, zakupiony w sklepie za ~60zł, data produkcji 2013 - Pozdrawiam wszystkich sępów posiadających stare i wyżyłowane iHas 124b :lol:
     
  16. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    A ta nagrywarka mogę bez problemu nagrywać na płytach platinium?/ cz tego burner max za każdym razem musze włączać?
     
  17. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    BurnerMax musisz za każdym razem właczać jak chcesz wypalić grę i na płytach platinum nie przechodzi mi weryfijacji ale myśle że to kwestia ustawień. Polecam nagrywać na Verbatimie
     
  18. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Właśnie dajcie znać na jakich płytach wam te gry działają, czy dalej tylko verbatim to pewność, że zadziała.
     
  19. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ja wypalam tylko na verbatimach (MKM-003) bo jak próbowałem na platinum (RITEK-S04-66) to 4 płyty w kosz
     
  20. raven296

    raven296 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    W takim razie podsumowując... czy polecacie tą nagrywarkę do BurnerMAx payload tool????
     
  21. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ja tak jak najbardziej

    Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum