1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie na ixtreme 1.5

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Darkans, Październik 14, 2010.

  1. Darkans

    Darkans Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otóż mam problem z nagraniem nowej gierki Naruto ultimate Ninja Storm 2 . Jak dobrze nagrać jeśli mam ixtreme 1.5 ? Szukałem ale nie mogę znaleź, napisane jest ale jak nagrać na nowszy ixtreme ... Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 1904

    1904 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Braeslau ;)
    sprawdź abgx360 potem patch do wave2 i nagrywaj
     
  4. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    dokładnie to zrób tak:
    załaduj obraz w XDVDMulleter, jeżeli wyskoczy ci autofix to potwierdź TAK. Zobacz czy wszystko jest jak należy, użyj 3rd.wave.patch (ppf-o-matic3) przerób obraz, sprawdź w 360WavesPatcher czy jest WAVE 2, jeżeli tak to nagrywaj i graj.

    przydadzą ci się te programy:
    Kod:
    http://www.fileserve.com/file/B5MVuWt
    
     
  5. ils

    ils Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja to robie tak, tworzę kopię zapasową ;) patch' uje plik iso programem ppf-o-matic3 za pomocą pliku v14-15.ppf (nie pamiętam skąd to sciągłem) nagrywam i tyle ;) każda kopia zapasowa ;) działa ... aha, do nagrywania wykorzystuje imgburn, pamiętaj żeby nagrywać plik .dvd nie iso
     
  6. eljot22

    eljot22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem mam konsole xbox360 z napędem hitachi przerobilem ja w pazdzierniku 2010 r chcialem sie dowiedziec jakiego ma iextrema i na jakie wave mam je nagrywac,koles ktory mi ja przerabila mowil ze na wszystkich dziala ale jak nagrywam gre to w konsoli wychodzi mi tylko otworz dysk nie wiem co mam robic prosze o pomoc.:/
     
Wczytywanie...

Poleć forum