1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie na lapkach

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kolorowy, Grudzień 29, 2009.

  1. kolorowy

    kolorowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mozna nagrywac na lapku gierki na X bo słyszałem plote ze nie bo cos tam Moze ktos mi udzielic konkretnej odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    mozna nagrywac!!tylko oczywiscie nagrywarka musi miec DL itp ja osobiscie juz 2 lata wypalam na fabrycznej wypalarce HP(laptop)



    POMOGŁEM?? PODZIĘKUJ :)
     
  4. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bez problemu można nagrywać płyty na notebooku.
     
  5. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Nagrywarki w Laptopach są beznadziejne. Moja matshita po 7 dvd-dl padła. Jak gram bezpośrednio z płyty np w gta , to mam dość poważne problemy z doczytywaniem tekstur. Jednym słowem bez posiadania dysku w x-sie, będzie ciężko.

    Ps:"fabryczna HP wypalarka" ?? buhahhaa
     
  6. kolorowy

    kolorowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze jeszcze pomozeci mi jak ustawic w takim razie imgburn2.5.0.0 i bede mogł podziekowac jeszcze raz.
     
  7. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Te przekumaty,czy tak trudno pomyśleć o co mu chodzi??
    A co do tematu,nagrywałem na dwóch lapkach i nie miałem i nie mam żadnych problemów
     
  8. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    z czego sie smiejesz??? mam wypalare orygionalna jaka byla w laptopie wypalilem juz jakies 300 kopii na niej i moze raz lub dwa wywalila plytke. ale byla to wina nosika a nie nagrywarki. Wiec nie fisiuj jezeli nie jestes pewny co piszesz
     
  9. dzikrk

    dzikrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Gdański
    Bo to też za bardzo panika z tymi Pionerami i Verbatim bo równie dobrze może być za*****szcza nagrywarka np. LiteOn (dałem go bo wszystkim się one psują mi też) I mega za*****szcze płyty DL za np 2 zł z tesco (tak dałem nawet nie wiem czy tam są płyty :p) To żależy :p Wszyscy tylko polecają Pionki i Verbatimy bo sprawdzone
    Pozdro
     
  10. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. kolorowy

    kolorowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomózcie mi ustawic img burn 2.5.0.0 i sam sprawdze i bede mugł cos napisac na ten temat z góry dziekuje
     
  12. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ja polecam Clone Cd zero ustawiania:) i bardzo dobrze wypala.
     
  13. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Firma laptopa tu niema nic do nagrywarki , prawdopodobnie, tez masz matshita("no-nameowy" panasonic) a nie HP.
     
  14. kolorowy

    kolorowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. kolorowy

    kolorowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze jakis Link do freeware clon cd
     
  16. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    gry dla xboxa360 wypalasz TYLKO na plytach DL. a za nagrywanie na warstwach odpowiada wlasnie plik *.dvd i ustawienie LayerBreak. Czytaj więc uważnie.
     
  17. kolorowy

    kolorowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i niestety zonk nie dam rady na moim lapku
     
  18. loopguru

    loopguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    CloneCd to shareware.
     
Wczytywanie...

Poleć forum