1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie nowszych gier, nowa nagrywarka ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dybao2, Marzec 30, 2012.

  1. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Od kolegi posiadającego xbox'a dowiedziałem sie ze do nagrywania nowszych gier potrzebna jest nowa nagrywarka.
    xbox mam przerobione, jasper. Jeśli jest potrzebna to jakie gry należy na niej nagrywać i czym się rózni taka nagrywarka ?
    I jeszcze jedno pytanie mam 256 mb pamieci, i nie posiadam zadnej dodatkowej pamieci, czy gry mające 15GB mozna odpalać tylko z dysku czy da sie jakos z płyt ?

    Z góry dziekuje za odpowiedzi !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1. Ihas 124b jako jedyna nagrywa gry XGD3 w 100%
    2. Jezeli chodzi Ci o wydania dwuplytowe, to najpierw grasz z pierwszej potem gra poprosi o druga
     
  4. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nagrywać normalnie tak samo ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Jeśli nie chcesz instalować gier na dysku wystarczy najzwyklejsza nagrywarka DVD nagrywająca dwuwarstówki...
     
  7. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jakie mam lt, przerabiałem we wakacje to pewnie lt1.9
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak masz 1.9 to gry XGD3 nie rusza, musisz przerobic ponownie
     
  9. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I na koniec błyskotliwe pytanie co to jest xgd3 ???
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nowe zabezpieczenia gier, nowe gry zajmuja teraz 8,13gb
     
  11. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, dzieki bardzo :)
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Pamiętaj o by zaktualizować dashboard przed przerobką (dash 599 usuwa przeróbke)
     
  13. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ssx by mi poszło na starej przeróbce ?
     
  14. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jest na starych zabezpieczeniach, powinno pójść
     
  15. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dałbym rade zagrac jeszcze na starej pprzeróbce w ssx ?
     
  16. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorrka, dzieki za wszystko. Zamykam, i tak nie umiem ale pisze zeby nikt tu juz nie pisał ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum