1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie obrazu gry za pomocą IMGBURN, gdyż nie ma mojej nagrywarki na liście

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemek_sbs2k, Kwiecień 26, 2011.

  1. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witajcie,
    Na pewno nie jeden z uczestników tego forum nagrywa obrazy gier za pomocą nagrywarki w laptopie. Mimo tego że to jest Asus mam taką dziwną nagrywarkę jak:

    Info: MATSHITA DVD-RAM UJ890AS 1.00 (Z:) (ATAPI)

    No i tu zaczyna się problem, gdyż mojej nagrywarki nie ma na liście Change Book Type w ImgBurn. Wybranie innej nagrywarki powoduje błąd. Z tego co się dowiedziałem moja nagrywarka to tak naprawde Panasonic, ale też nic mi to nie daje ...

    Proszę o pomoc.
    Przemek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Woomeer

    Woomeer Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrołęka
    Może spróbuj program Fraps
     
  4. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jakis opis jak tego używać ??
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Woomeer:
    LOL!

    @przemek_sbs2k:
    Nie musisz tego zmieniać. To było wymagane bardzo temu dla bardzo starego firmwaru.
     
  6. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    powiedzcie mi jak sie nazywa ten program do sprawdzania obrazu, bo wywaliłem z dysku i zapomialem nazwy, cos na A.... bylo ?
     
  7. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
  8. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
  9. mdfak1988

    mdfak1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Podpisuje sie pod tematem

    Mam taka sama nagrywarke i ten sam problem ... pomoze ktos ??
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wiele zdzialac sie nie da, najgorsza mozliwa nagrywarka, nawet nazwa do niej pasuje, zmien nagrywarke, blad ten oznacza ze laser nie jest w stanie poprawnie wypalic danych
     
Wczytywanie...

Poleć forum