1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie płyt na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez komaros, Luty 17, 2010.

  1. komaros

    komaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niedawno pobrałem grę brutal legend na xbox'a 360. W folderze był plik. brutallegend.iso i brutallegend.dvd Uruchomiłem program clonecd, opcję nagraj obraz na płytę. Wybrałem prędkość 2-2,4 i nagrałem. Nagrywanie powiodło się lecz gdy płytę włożyłem do xbox'a to nic nie pokazało nie można uruchomić w menu xbox'a jest tylko otwórz napęd. Powiem że xbox'a mam przerobionego a grę nagrywałem na płycie Verbatim... Oprócz tego mam też pytanie jaka jest według was najlepsza gra multiplayer na jednego xboxa w trybie co-op lub jakiejś sportowej....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Co-op - resident evil

    Nagraj plik .dvd, a nie iso.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Jaki masz iXtreme?
    2. Inne gry działaja?
    3. W ABGX wszystko było ok?
     
  5. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    A ja mam takie pytanie czy Verbatimy 8x DL lepiej nagrywac speed 4x czy 2.4x?
     
  6. komaros

    komaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pabloo extreme'a mam 1.61 inne gry działają np. army of two, w abgx jak sprawdzałem to tylko DMI było na żółto. A Touch ja nagrywałem plik .dvd
     
  7. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Jak nagrywarka obsługuje 2.4x to tym... Ale np. ja po zaznaczeniu 2.4x automatycznie wskakuje na 4x bo taka jest najniższa obsługiwana prędkość mojej nagrywarki... A gry śmigają...

    Po prostu: jak najwolniej :)
     
  8. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Dołączę się do tematu. Mam problem z nagraniem gry mam ixtreme LT i chciałem nagrac gre za pomocą imgBurn i zapisac na płycie tylko plik DVD bez ISO powiedzie się?
     
  9. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A co ci da nagranie samego pliku .dvd?
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek

    Nie wiem, kolega wcześniej tak pisał żeby nagrac sam plik DVD. Jak nagrałem plik ISO i DVD razem to nie działało :( Może ktoś wyjaśnic o co kaman.
     
  11. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  12. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nagrywasz płytę to musisz wskazać sam plik dvd bez iso-ot cała filozofia
     
  13. krystian_malarz

    krystian_malarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Raków/Wrocław
    Sprawdź jakie masz wave gry i czy twój iXtreme je obsługuje. Najlpiej według mnie wave zmienia się przy użyciu 360waves patcher ale nie posiadam linku do downloadu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum