1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie plyt verbatim ihas124 przerobiony na 524

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez litwus, Styczeń 5, 2012.

  1. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    chciałem zapytać jak ustawić aby dobrze nagrywaly się verbatimki?
    widziałem gdzieś na forum poradnik pod platinium, a ja preferuje verbatimy tylko nie wiem jak zrobić żeby było dobrze
    pomocy ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nic nie musisz robić, soft od C4eva jest przystosowany pod Verbatim.
     
  4. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    dzieki serwis tez sie nad ty mzastanawialem ;)
     
  5. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mówicie soft c4eva jest przystosowany pod verbatimy ale ustawić parę rzeczy trzeba czy tylko płyta - imgburn i jechane?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nic nie musisz ustawiać jeśli nagrywasz na verbatimach, jeśli chcesz na innych płytkach to musisz modyfikować FW aby zgadzało się z MediaID płytki.
     
  7. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum