1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Płyt xagd3 zwykłą nagrywarką! I

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Avarity, Grudzień 17, 2012.

  1. Avarity

    Avarity Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie! Pomoże ktoś mi znaleźć ów poradnik jak nagrać grę zwykłą nagrywarka? Ściągnąłem nową fife 2013 nagrałem ; lipa (płyta eksperanza bo nie było verbatim) Sprawdzałem grę abx360 i wszystko zielone tylko nie może program znaleść w swojej bazie tej gry tak zrozumiałem gra ma 8.13GB pomoże ktoś jak ją mam nagrać? Mam nagrywarkę Samsung Sp2504C (tak mi wyświetla w manadzeże urządzen) Jeśli na forum był podobny temat to sory ale nie mogłem znaleźć.I jeszcze jedno jak nagrałem w imgburn to w 97% miałem errora kliknąłem anuluj i coś dziwnego się stało i wywaliło mnie do menu gdzie się dodaje plik dvd. Nagrywałem już wcześniej gry xagd2 i śmigało z góry dziękuje!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. greengo

    greengo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co czytałem do nagrania Fify 13 musisz mieć nagrywarkę LiteOn iHas 124B do tego zflashowaną programem inną ponoć nie nagrasz.
     
  4. Avarity

    Avarity Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a z kąd ja to mam wiedzieć ? a ogólnie odpowiecie na inne pytanka .
     
  5. Avarity

    Avarity Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co mam zrobić jak dojdzie do 97% ? ale mam najnowszy imgburn wiec tam są inne opcje jak bedzie 97% nić w innych starych poradnikach tak wgl ;D
     
  6. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa

    Kolega ma racje, fify nie nagrasz bez iHasa, jet wiele tematow na forum wiec nie jest tak trudno ruszyc glowa i poszukać, to nie boli.
     
  7. Avarity

    Avarity Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem nic za bardzo nie zrozumiałem jak mam zrobić tego ihasa i co to wgl jest bo czytałem posty i nic nie rozumiem ??? A pozatym wie ktoś jak nagrywać gryz xagd3 bez tego ihasa? albo jak go zrobić na mojej nagrywarce?
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ihas to model nagrywarki liteon , nagrywarka ktora wypali ci gre w stosunku 1:1 na zwyklej tez nagrasz gre xgd3 ale nie wszystkie 6 gier ma CIV i potrzebny ihas jak i do grania online
     
  9. Avarity

    Avarity Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czekam na poradnik lub link z nagrywaniem xagd3 zwykła nagrywarka ale jakiś nowy obejmujacy nowe funkcje imgburn 2.5.7
     
  10. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    fify i tak nie nagrasz, chyba ze z błędami
     
  11. jaqs

    jaqs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Oczywiscie, ze da sie wypalic fife 13 zwykla nagrywarka - trzeba tylko dobrej plyty. Niestety czasem gra sie wylozy (jest o tym duzo tematow), ale lepsze to niz nic. Ja np. nagralem na verbatimie i nagrywarce slimtype z jakiegos lenovo. Do esperanzy potrzeba juz lepszej nagrywarki bo to sa plyty gorszej jakosci. Kilka gier na nich poszlo, tez na nagrywarce z laptopa, ale np. na slimtype o ktorym wspomnialem wykladal sie za kazdym razem, a z kolei lepiej poszlo na optiarc, tez z jakiegos lenovo.

    Jednak najlepszym rozwiazaniem, jak chcesz nagrywyac gry bez bledow i bez marnowania plyt to kupno iHASa.
    Jezeli jednak chcesz pozostac przy nagrywaniu zwykla nagrywarka to kupuj verbatimy, bo na inne plyty szkoda troche kasy i czasu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum