1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Płyt Xbox 360 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szejkk, Luty 8, 2010.

  1. Szejkk

    Szejkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanie ostatnio nagrywalem vancouver 2010 nie chciala mi sie gra nagrac poniewaz wyskoczyl jakis blad. ok pomyslalem ze to jakas zla wersja gry wiec sobie ja odpuscilem, dzisiaj chcialem nagrac bioshock 2 spokojnie nagrywalem spatchowalem abgx wszystko wygladalo elegancko ale znowu wyskoczyl jakis blad i nie moglem nagrac tej cd, wczesniej nie mialem takiego problemu w miedzy czasie tez nagralem dante's inferno i wypalilo sie elegancko, oczywiscie nagrywam na verbatim dl, doszly mnie sluchy o tym ze trzeba wymieniac nagrywarki? co to moze byc z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie masz czasem deamon tools? on robi problemy.
     
  4. Szejkk

    Szejkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    deamon tools mam ale nie byl wlaczony wiec nie wiem moze ma ktos inna odpowiedz ?? ;/
     
  5. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    A z jaką prędkością nagrywasz zalecana x2.4!!
     
  6. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Deamon Tools nie musi być włączony żeby robić problemy..On instaluje sobie sterowniki SCSI,które mogą ale nie muszą robić problemów...Ale na 90% to wina nagrywarki..Zmień na NEC'a albo Pioniera i bedzie lux :)

    Mario ja nagrywam prędkością x4 Verbatimki Pionierem i każda płytka się nagrała i każda odpala..Kilka z nich juz przeszedłem więc jestem gotów twierdzić,że jak masz dobrej jakości nośnik (Verbatim) i przyzwoitą nagrywarke (NEC,Pionier nowe modele LG też podobno sobie dobrze radzą) to i x4 leci poprawnie nagrywać,zwiększasz tylko bufor w IMGB i jedziesz :) ALe każdy ma swoją teorie..Ja podałem swoją :)

    Pozdr.
     
  7. Szejkk

    Szejkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywam 2,4 mozliwe ze to wina nagrywarki nie wiem jaka mam bo mam w laptopie. czy w laptopie mozna zmienic nagrywarke czy kupic jakas taka przenosna ?? i mozecie kmi podac link do takie np na allegro zebym sie orientowal. i gdzie moge kupic np jakas w bialymstoku ? i czy to napewno wina nagrywarki
     
  8. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Dzięki bo właśnie ostatnio u kuzyna nagrywałem gry na verbatimach i nagrywarce asus i on mniał włączonego deamona i ****... mi 2 płytki
    Następnym razem usunę mu deamona
     
  9. Szejkk

    Szejkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jutro sprobuje nagrac ta gre usunelem juz deamon toolsa oby poszla, i jeszcze ponawiam pytanie jakie sa przenosne nagrywarki do xbox 360 ?
     
  10. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Usunięcie Deamona nic nie da bo sterownik dalej pozostanie :p

    To np jeden ze sposobów :

    DuplexSecure - FAQ
     
Wczytywanie...

Poleć forum