1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie płyt zwykłą nagrywarką a XBOX z LT3.0 Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pitek20, Kwiecień 6, 2012.

  1. pitek20

    pitek20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy po nagraniu obrazu .iso zwykła nagrywarką np. z laptopa ( do max. 8GB) na płyte dvd+r dL , bedzie gra chodzic w xboxie360 z LT3.0 ? Pytam poniewaz mam kilka obrazow plyt ponizej 8GB i powyzej. Za nagrywanie obrazow tych powyzej chyba nie ma sie co zabierac ? i czy wogole jest sens nagrywac zwykłą nagrywarką wiecej płyt. Nagralem normalnie probnie Ashampoo jedną plytke (do 8GB) ale chyba nie pojdzie w xboxie? ( kupilem juz nagrywake Liteona ale jeszcze nie przyszla, moze po swietach bedzie juz u mnie ) Prosze o fachową poradę dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Gry XGD2 nagrasz i zainstalujesz
    Gry XGD3 nagrasz , ale będziesz musiał grać z płyt
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagrywaj tylko xgd2 bo nie wymagają ihas xgd3 nagraj sobie poświetach ihas chyba ,że chcesz 2razy to samo nagrywać
     
  6. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Ja nagrywam XDG3 zwykła nagrywarką i wszystkie działają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum