1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie płyt

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barti1997w, Styczeń 5, 2014.

  1. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    witam, czy moge nagrywać gry na LT 3.0 zwykłą nagrywarką jaką posiadam w komputerze ?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz, ale więcej pewności na XBL daje IHAS :D

    No i jest kilka gier z zabezpieczeniem CIV, których to swoją już nie nagrasz .
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz, ale nie nagrasz gry XGD3 w 100%. W takim wypadku nie należy grać online no i nie wypalisz gier z CIV :)

    PS. Podaj model tej nagrywarki.
     
  5. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    jakie to są te gry z zabezpieczeniem CIV

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    ok dzieki :)

    EDIT:

    a co jesli mam lt 3.0 wlaczam xboxa i wyskakuje mi aktualizacja, albo jak wlaczam gre. moge aktualizowac ? nie zepsuje mi to przeróbki ?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

    Info
    Edytuj swoje posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar

     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz aktualizować, nic się nie stanie.
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak załączasz gre i wyskakuje aktualizacja to pobiera Title update tak na marginesie :)
     
  10. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    czyli co to ?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Title Update - Aktualizacja gry czyli jakieś poprawki, bugfixy itp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum