1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie płyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez heineken, Luty 2, 2011.

  1. heineken

    heineken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie,
    mam nadzieje że temat adekwatny do mojego problemu.
    Od 2 dni jestem "posiadaczem" konsoli xbox 360 i staram się nagrać grę. Przeczytałem dziesiątki postów i ... nic.
    Kiedy myślałem że opanowałem już sztukę nagrywania płytek z grami. Xbox w szybki sposób sprowadził mnie na ziemię odmawiając posłuszeństwa
    instrukcja krok po kroku wykonana ze stronki TUTORIAL - Jak przygotować i nagrać obraz gry na konsolę XBOX360 .Płyta Verbatima DVD+R DL (8.5 GB) najnowsze IMGBurn oraz abgx360. Log z nagrywania i ekran działania programu abg -----> File name: ss.jpg File size: 511.63 KB Płytka się wypaliła włożyłem ją do napędu xboxa uruchomił się biały ekran z logiem Xbox po naciśnieciu przycisku "x" na padzie włączyło się menu w którym dostępne są takie opcje jak przewijanie i play odnosze wrazenie że xbox przeczytał moją płytkę jako FILM ?! prosze o pomoc jak to dziadostwo nagrac poprawnie. a ... nagrywam grę "WWE SmackDown Vs Raw 2011 [Por Confirmar][XBOX360][Region Free][WwW.GamesTorrents.CoM]" podaje cały tyt. może w nim jest coś ukryte. instalowałem z pliku *.DVD . proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal158

    michal158 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz mieć PRZEROBIONĄ konsolę
     
  4. heineken

    heineken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola jest przerobiona działa pirackie NFS shift nie kupowałem jej ze sklepu odkupiłem ją
     
  5. michal158

    michal158 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To ja już nie wiem. Ja nie przerabiam bo mam slimkę. :(:(:(:(

    (Może masz za stary iXtreme czy coś)
     
  6. heineken

    heineken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też już o tym myślałem tylko że nie mam pojęcia jak to sprawdzić
     
  7. michal158

    michal158 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie da się sprawdzić (tak mi wujek Google powiedział) Musisz spytać gościa od którego kupiłeś.
     
  8. Damianglogow

    Damianglogow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerób grę na niższy wave wtedy już powinna działać
     
  9. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie odpowiedni wave do twojej przeróbki
     
  10. heineken

    heineken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozumiem że im niższy jest ten wave tym lepiej tak ??
     
  11. Patraul19

    Patraul19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Im niższy wave, tym większa szansa, że Ci pójdzie (bo rozumiem, że pewnie masz starszą przeróbkę). Nowsze gry charakteryzują się tym, że mają wysoki wave i Ci, którzy mają starsze przeróbki muszą sobie je spatchować. Sprawdź sobie w programie ABGX360 jaki wave ma ta gierka, która Ci działa.
     
  12. heineken

    heineken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok stwierdzam ze im więcej czytam tym mniej wiem :D
    mam pytanie : mam plik activate .iso wypalę go na płytce DL włożę do napędu i tu się zaczyna lawina pytań :
    czy jest pewność że gra zadziała po odpaleniu activate.iso na xbox
    czy jeśli będę chciał zagrać w gry które działają mi teraz nadal beda dzialaly ?
    czy activate instaluje sie w jakis sposob na xboxie i czy mozna to cofnac ??
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po 1. nie im nizszy wave tym lepiej tylko taki jaki obsługuje maksymalnie twoj ixtreme
    po 2. jesli to nie gra z ap 2.5 to activate.iso zadziala na 100% (no chyba ze jest moacno obarz zwalony)
    po 3. beda dzialały
    po 4. nie da sie zaisntalowac
     
Wczytywanie...

Poleć forum