1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie pod lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafalh, Marzec 8, 2012.

  1. rafalh

    rafalh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nadal nie uporałem sie z uruchomieniem gry na x'ie moj ostatni post to : "Witam mam napęd hiatachi z lt2.0 staram sie nagrac gry na wszystkie sposoby i nadal nic nie wychodzi . Xbox nie czy ta gier z nowymi zabezpieczeniami , zmarnowalem juz okolo 20 plyt , uzywam waszych tutoriali , lecz duzo jest pomieszanie , niektorzy pisza by uzywac abx360 , backup creator , pozniej przeczytałem ze gdy sie przpuszcza przez abx360 to obraz gry juz mi nie pojdzie , nagrywam na wszystkie sposoby i nic , mam dashborda 14699 , potrzebuje konkretnie co mam zrobic ."

    nagrałem grę używając tego poradnika : http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[tutorial]-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826.html
    sprawdzam obraz gry przez abx , zmieniam topologię gry z 3.0 na 2.0 i nadal gra nie chodzi , gdy włączam pojawia się czarny ekran a następnie wraca znow do menu glownego xb . Gry które staram sie nagrac to skyrim i gears of war 3 .. , dodam ze kopie gier bez nowych zabezpieczen chodza bez zarzutu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZezryjMeJajca

    ZezryjMeJajca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy probowales wypalic inna nagrywarka?
     
  4. rafalh

    rafalh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak próbowałem to już , tak jak pisałem działają tylko te stare bez zabezpieczenia xgd3 , nie wiem co mam juz robic :(

    Jakieś pomysły ?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a probówałeś kopie nagrane przez ihas?jak nie masz cichej i dasha 14xxx nagrywasz czyste iso bez modyfikacji , jak masz cicha lub dash 14xx dogrywasz topologie na lt 2.0 i ihas raczej będzie do tej topologi i dasha 14xx raczej wymagany
     
  6. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. rafalh

    rafalh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalej to samo ;/ uruchamia się , czarny ekran i wraca znow do strony glownej xb . Nie wiem co moge jeszcze zrobić ;/ a kopię gry juz dla upartego mam przepuszczona przez abgx i bez
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. rafalh

    rafalh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wielkie dzięki , nie zauważyłem posta z iHasem , ok spróbuje jakoś dorwać ową nagrywarkę i zobaczyć co się stanie , raz jeszcze dzieki za pomoc , napisze jeszcze czy udało się
     
Wczytywanie...

Poleć forum