1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie potrzebna pomoc !!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kamil Wilk, Maj 6, 2012.

  1. Kamil Wilk

    Kamil Wilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Siemka

    mam taki problem przy nagrywaniu gier wyskakuje mi takie okno

    [​IMG]

    juz 5 plytek mi spalilo

    moze ktos mi pomoze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamil Wilk

    Kamil Wilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
  4. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Po pierwszej zmarnowanej płycie przyszedłbyś tu i dowiedziałbyś się, że trzeba nagrywać CloneCD. IMG to złom :D
     
  5. Kamil Wilk

    Kamil Wilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    na CloneCD tez mi nie nagrywa tez wyskakuje blad
     
  6. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Daj screena z abgx to się pomyśli. Jeśli utknąłeś na etapie nagrywanie to tutaj nie ma żadnej filozofii. Każda nagrywarka łyka gry XGD3, nawet chiński złom z laptopa. Inną kwestią jest to czy gra będzie działać po nagraniu. Jeśli chodzi o błędy to IMG ma zwyczaj nimi sypać, bez problemów powinien nagrywać Clone. Obstawiam, że jeśli przy nagrywaniu wywala błąd to masz problem z systemem lub płyta jest słabej jakości.
     
  7. Kamil Wilk

    Kamil Wilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
  8. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Obraz jest igła, powinno wypalić. Masz problemy z innymi grami? Napisz do mnie na gadu, bo tak będziemy dyskutować na forum, a mi gra się pauzuje :p
     
  9. Kamil Wilk

    Kamil Wilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
  10. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    3751429
     
Wczytywanie...

Poleć forum