1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez poweriade, Styczeń 2, 2011.

  1. poweriade

    poweriade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam nagrywałem grę sniper ghost warrior. w abgx prawie wszystko bylo na zielono a tu przy nagrywaniu na 49 % war. wyskoczyl blad? czym moze to byc spowodowane? mozliwe ze zle mam skonfigurowanego agbx?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmmm... nie koniecznie, a robiłeś coś podczas nagrywania ? z jaką prędkością nagrywałeś ?
     
  4. adrcyg

    adrcyg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    A nagrywałeś już inne gry? Nagrywałeś z pliku dvd czy iso? Może layer break był źle ustawiony.
     
  5. poweriade

    poweriade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywałem 2,4x gier już nagrałem ze 20 jednak ostatnim czasem tak się dzieje. Możliwe, że to wina abgx? mam tego najnowszego i ustawiałem tak jak do tych najnowszych gier nie sciagalem nic po za nim(żadnych Wave'ow)
     
  6. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    To sciagnij starsza wersje abgx i ustaw tak jak wszyscy ustawiaja. A wspomniales ze PRAWIE wszystko bylo OK. Moze cos w abgx'ie jest zle.
     
  7. poweriade

    poweriade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zamierzam sobie nagrać teraz DJ HERO 2. mógłby stok zarzucić ten fajny temat co jest opisane jak ustawiać abgx i jaka ma być wersja do tych starszych wersji? nigdzie tego znaleźć nie mogę :/

    EDIT:

    jak gra jest na 6 fali np. to muszę mieć ten plik gdzieś w abgx ? i jeśli tak to od 1-6 czy tylko 6?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrywanie nie ma nic wspolnego z abgxem
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Jak przy 49%, to coś ze zmianą warstwy, czyli nagrywarka do wymiany, laser za słaby.
     
Wczytywanie...

Poleć forum