1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie przez TRUNCATE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fabik02, Październik 23, 2012.

  1. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam pytanie odnośnie nagrywania w opcji TRUNCATE. Zadawałem kiedyś pytanie w jaki sposób nagrać płytę jeśli obraz zajmuje dość dużo miejsca.. Dostałem info że najlepiej opcją TRUNCATE, ale muszę liczyć się z tym że co jakiś czas może mi mi wyskoczyć komunikat o uszkodzonej płycie i że wtedy będę musiał wyłączyć grę i włączyć jeszcze raz. Otóż chodzi o grę FIFA 13. Komunikat ten wyskakuje bardzo często... Czy mogę zrobić coś żeby zmniejszyć częstotliwość wyskakiwania tego błędu ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Nagrywanie przez TRUNCATE

    Nagrać ihasem

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tylko wkur... tym pieprzeniem o ihasie, pyta sie normalnie a wy cwaniaczycie, skonczcie ;)
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Nagrywanie przez TRUNCATE

    Powodzenia z nagraniem fify bez.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mi jakos dziala.na zwyklej nagrywarce fifa 13, nagralem overburnem ;)
     
  7. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Posty mają być odpowiedzią na dane pytanie, panie babunias.
     
  8. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    w FIFE 13 nie pograsz, gdy wypaliłeś ją zwykła nagrywarką, nawet jak będzie działać to cały czas będzie Ci wyskakiwac błąd o przeczyszczeniu płyty lub autoryzacja dysku.
    Niestety jedyny sposób na nagranie FIFy 13 bez błędów to nagranie jej iHASEm. Innego niestety nie ma .
     
  9. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Fifa 13 ma CIV, bez IHASA nie pograsz
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak z dysku plus mp3fix nie pomaga tylko orginal lub kopia ihas szkoda kasy i plyt na proby jak sie nie da i tak na truncated.
     
  11. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    turncate i trika z mp3 musisz zrobić

    jeżeli bez cudowania to ihas b.
     
  12. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. evilblizz

    evilblizz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Morzyczyn
  14. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jest to możliwe jak napisał babunias, że gra chodzi mu bezproblemowo a nagrał ją na zwykłej nagrywarce metodą OVERBURN ?? No i drugie pytanie - gdybym miał tąnagrywarkę LITE ON to sposób nagrywania jest taki sam jak na zwykłej ??
     
  15. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zakupiłem nagrywarkę IHAS, nagrałem płytke jeszcze raz, ale nadal jest ten sam problem... Co mam wgrać i w jaki sposób żeby już nagrywać bezproblemowo ??
     
  16. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  17. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobiłem wszystko według opisu, wgrałem nowy firmware, zaznaczyłem wszystkie napisane opcje w img burn, ale podczas weryfikacji przy 50% zaczely wyskakiwac jakies bledy sektorów. Poczekałm godzine, nadal było 50% wiec przerwałem weryfikacje.. Spróbowałem włączyć grę, jednak zanim coś w ogóle zaczyna się włączać wyskakuje komunikat znany z pierwszego posta.. Jak mam nagrać FIFe żeby wszystko było sprawne, bo już zaczynam się poddawać...
     
Wczytywanie...

Poleć forum