1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie ściągniętych gier z XBL Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Edzio666, Marzec 10, 2010.

  1. Edzio666

    Edzio666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witojcie

    Czy na nieprzerobionej konsoli, można uruchomić ściągnięte z 'internetu' gry XBL Arcade?

    Przykład: Pobrałem z RS grę "Call of Duty Classic", po wypakowaniu jej są foldery:
    Kod:
    58410957 / 000D0000 / i na końcu plik który ma ~1,2GB "88D8768FF916BFCF74BEA6C26A694CC57CE80D3F"
    Czy jest możliwość uruchomienia tego na nieprzerobionej konsoli, np. podpinając twardy dysk konsoli do komputera i odpowiednio kopiując tam ściągnięty plik?
    Jeśli tak, to jak to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie ma takiej mozliwosci. Musialbys miec konsole z wgranym XBReboot.
     
  4. kalfas84

    kalfas84 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Amsterdam / Świętochłowice
    konsola musi byc przerobiona jtagiem czyli inaczej xbr i musisz posiadac transfer kit do xboxa
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz xbr'a to transfer kit nie jest do niczego potrzebny. Szpeniu
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie potrzebny transfer kit, bo na penie wszystko mozesz przenosic.
     
Wczytywanie...

Poleć forum