1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Skyrim by DOG 29

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez metju29, Kwiecień 29, 2014.

  1. metju29

    metju29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    wczoraj odebrałem xboxa po przeróbce napędu na LT 3.0. Chciałbym nagrać grę TES V: Skyrim by DOG 29. Czy jest to możliwe przy użyciu zwykłej nagrywarki w laptopie(HP Pavilion g7)?
    [​IMG]
    Próbowałem nagrać ją już dwa razy. Kupiłem płyty DVD+R DL Emtec. Przed nagraniem przepuściłem płytę przez program BurnerMAX. Później przepuściłem obraz gry przez program abgx360 tak jak w tym artykule: http://xboxforum.pl/artykuly-31/nag...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/. Wyskoczył mi błąd "Game partition CRC does not match the verified ini!", jednak wyczytałem tutaj: http://xboxforum.pl/problemy-239/game-partition-crc-does-not-match-the-verified-ini-pytanie-135817/, że jest to spowodowane spolszczeniem gry. Zabrałem się więc do nagrywania w ImgBurn tak jak w poradniku. Cały proces nagrywania przeszedł poprawnie, bez błędów. Później jednak program ImgBurn zaczął skanować płytę i zaczęło wywalać errory. Czym to może być spowodowane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Wyłącz weryfikacje i nagraj jeszcze raz , a gra powinna ci działać
     
  4. metju29

    metju29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odznaczyłem weryfikacje, płyta nagrała się bez błędów.Teraz wkładam grę do napędu, klikam Uruchom Skyrim i jest tylko ciemny ekran.
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Może wyczyszczenie pamięci podręcznej coś pomoże, ale nie jestem pewny
     
  6. metju29

    metju29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem czy to nie wina tej jakości płyty.
     
  8. metju29

    metju29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety wyczyszczenie pamięci nic nie daje. Jakieś inne sugestie?
     
  9. metju29

    metju29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wystarczyła jednak tylko zmiana płyty na Verbatima i wszystko ładnie się odpaliło.

    Mam jednak teraz inny problem. Po jakiś 50h gry różnymi postaciami gra zaczęła się zawieszać podczas wczytywania zapisu oraz czasem w trakcie gry. Wyczyściłem pamięć podręczną ale dało to tylko chwilowy efekt, po 30 min gry ponowił się problem. Co może być przyczyną?
     
Wczytywanie...

Poleć forum