1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie ten sam bład

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mafi20, Listopad 13, 2012.

  1. mafi20

    mafi20 Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam nagrywam gry ihasem wszystko sie ładnie nagrywało juz kilka razy dzisiaj chciałem nagrać assasina 3 i call of duty bo2 i w obydwu grach zatrzymuje sie nagrywanie na 50 % nagrywam na płyty emtec nigdy nie miałem z nimi problemu co jest nie tak
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Czyli błąd drugiej warstwy. Złe ustawienie programu lub żle sflashowany IHAS.
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak nagrywales nia i bylo oki. To reflash .sprawdz czy id plyt inne nie jest niz zawsze . Jak to nie pomaga reinstall win lub reflash na inne plyty ihasa.
     
  5. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Podepnę się pod temat bo bardzo zbliżony do mojego pytania... Chciałem kiedyś nagrać również gierkę bodajże Fight Night Champion.. bądź coś takiego ale również wyskakiwał mi błąd przy 50% jak chciał wejść na 2 warstwę .. nagrywarka liteon ale to stary liteon nie ihas.. też mam wgrać nowego softa do niego ?
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Wgraj najnowszy soft do nagrywarki o ile jest , i nagraj clonemcd . Jak to nie pomaga jak nagrywasz na dobrych plytach w miare nagrywarka do wymiany.
     
    1 osoba to lubi.
  7. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Nagrywałem na verbatimkach dvd r+ 8x.. To muszę to spróbować przy okazji :) Dzięki wielkie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum