1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie w IHASie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michalsc, Październik 14, 2012.

  1. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześc zakupiłem nagrywarke Liteon IHAS 124 B przerobioną, i nagrałem fife13 wg poradnika gdy kliknąłem "nagraj" wyskoczył mi komunikat że nie ma miejsca na dysku i do wyboru opcje: overburning albo skracanie, wybrałem overburning, gra nagrała sie w 97 % i wyskoczył błąd, kliknąłem anuluj i nagrywarka zakonczyła nagrywanie, gra chodzi ale IHAS chyba powinien nagrać w 100%, co jest nie tak ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  4. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    widocznie nie ma wgranego softu, oszukali cię
     
  6. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no a jak sprawdzić czy nagrywarka ma tego burner max czy nie ??
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    przecież Ci napisałem, że nie ma. Jakby miała to byś nie musiał wybierać między truncate a overburn
     
  8. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    albo iXtremeBurnerMax wgrasz sam do nagrywarki, co jest proste do zrobienia, albo ślij do sprzedawcy z powrotem niech Ci to zrobi.
     
  9. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to ładnie w penisa lecą, możecie mi podać linka do jakiegos poradnika jak samemu to przerobić
     
  10. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  11. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    to cie oszukali bo ja kupowałem na allegro ihasa z wgranym softem i jakos nie wyskakuje mi pytanie o overburn czy turncate.
     
  12. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    spróbuj włożyć inną płytę verbatima bo na takich nagrywasz? , ja kiedys miałem podobny problem nagrywalem kilka plyt bez problemu,kiedys chciałem nagrać fife13 wkladam plyte i co?! komunikat truncate , overburn,muslalem ze sie lt max usuną,wkladam druga plyte i poszlo :),plyta w moim przypadku byla jakas wadliwa
     
  13. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurde słuchajcie, przerobiłem ten napęd dokładnie tak jak jest w tym poradniku X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl , nagrywam dokładnie tak jak jest w poradniku na forum ( mam lt 2.0, dash15...) a mimo to wyskakuje mi tak samo jak na początku wybór między oveburning a truncate, co jest nie tak ? sprawdzałem inne płyty - oczywiscie verbatimy- na kazdej to samo
     
  14. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
  15. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dlaczego źle
    Kod:
    1. Flashowanie Lite On Ihas 124B-624B.
    
    Najlepszym poradnikiem przedstawiającym proces wgrywania Ixtreme Burner Max jest tutek na tym forum:
    X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl (umieszczenie linku uzgodnione z SModem $Pablooo88)
    Dotyczy on tych osób, które korzystają z płyt verbatim dual layer.
    zrobiłem tak jak w tym poradniku, uzywam płyt verbatim dvd +r dl , mimo to dalej wyskakuje mi wybór między overburn a truncate
     
  16. bajbus001

    bajbus001 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam problem z ihasem 124-19b z wgranym burner max NOWY sprzet nie widzi plyt ?Moze ktos pomoze?Z gory dzieki.
     
  17. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podbijam
    Podsumowując:
    Kupiłem nagrywarke Ihas 124 B z wgranym burner max i wyskakuje mi pytanie o overburning lub truncate, ktos powiedział że nie ma tego burner maxa , no to go wgrałem jeszcze raz wg poradnika i dalej wyskakuje mi pytanie o overburning albo truncate i gra nagrywa sie do 97 % zamiast 100%, płyty to oczywisce verbatimy z Disc ID mk-003-00, co jest nie tak, ktoś moze doradzić coś ??
     
  18. bajbus001

    bajbus001 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ihasa124b z wgranym burner max podlaczylem go i jak odpalam imgburna to nie widzi plyty i sie zawiesz?Juz nie mam pojecia co robic!!!!!!Dodam ze chcialem tez nagrac zwykla dvd i nic!!!!!!!!!!!!!!!Ihas jes nowy i podlaczony pod przejsciowke z ata na sata!Prosze o jakies rady.
     
  19. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    COś nie tak z przejściówką. Może spróbuj na innej, albo u jakiegoś znajomego co ma jeszcze stacjonarny komp


    @down
    To znaczy że coś źle wgrałeś. Nagrywasz imgburnem 2.5.7 ?
     
  20. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podbijam
    Podsumowując:
    Kupiłem nagrywarke Ihas 124 B z wgranym burner max i wyskakuje mi pytanie o overburning lub truncate, ktos powiedział że nie ma tego burner maxa , no to go wgrałem jeszcze raz wg poradnika i dalej wyskakuje mi pytanie o overburning albo truncate i gra nagrywa sie do 97 % zamiast 100%, płyty to oczywisce verbatimy z Disc ID mk-003-00, co jest nie tak, ktoś moze doradzić coś ??
     
  21. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    wgranie iXtremeBurnerMax, to nic strasznego, poradzisz sobie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum