1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie w imgburn

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez babunias, Wrzesień 30, 2012.

  1. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jako że w poprzednim temacie nie dostałem odpowiedzi to zapytam jeszcze raz - Jeśli nagrywam płytkę w imgburn zwykłą nagrywarką to wybrać opcję Overburn czy truncate ? i czym sie różnią
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. atm3d

    atm3d Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Nagrywanie w imgburn

    Ja daje zawsze overburn i wszystko smiga. Czym sie rozni truncate?

    Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak widać nie wszyscy wiedzą ;)), zależy od tego czy lt.3.0 czy 2.0 ?
     
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja też dawałem TRUNCATE,nigdy mi nie wyskoczylo OVERBURN ^^ nawet nie wiem czym to się różni.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    truncate obcina obraz i nagrywa tylke ile sie zmiesci na plycie, a overburn stara sie nagrac wiecej niz jest mozliwe bo na plyte zmiesci sie troszke wiecej danych niz jest to zaprogramowane, a ja juz sie przestaje dziwic ze ludzie maja tyle problemow z grami skoro kazdy robi tak jak mu sie podoba
     
  8. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Dobrze wiedzieć :D:D Choć i tak mam iHas-a to mnie to nie tycze :p
     
  9. atm3d

    atm3d Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Nagrywanie w imgburn

    Lt 3.0 i wszystko dziala przy overburn

    Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dziwne, zawsze robilem overburn bo podobno to bylo do 3.0 . teraz zrobilem truncate i tez dziala ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum