1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie w nowym imgburn??

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Październik 8, 2011.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    witam. Mam pytanie jak nageywac gry w nowym imgburn 2.5.6.0. Chodzi mi np. o pes 2012 bo na jednej stronie gosciu napisal ze nagral jak trzeba w nowym imgburn i na LT 2.0 mu nie dziala. I mu odpisali zeby sie zapoznal jak nagrywac w nowym imgburn. No i wlasnie jak nagrywac w nowym imgburn gry xgd2?? Jest jakas inna metoda czy tak samo??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    NAgrywasz jak zawsze tylko w zakładce WRITE w SETTINGS dajesz USER SPECIFIED a nie CALCULATE OPTIMAL (to ustawiasz w xgd3)
    Swoją drogą dziwne że pes 2012 jest w xgd2...
     
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    podepne sie pod pytanko..to jesli w XGD2 zmieniam na User Specified to jak zaznacze to obok ramka tez jest zeby wpsiac cos..wpisuje cos tam czy nic?
     
  5. Krzysiek - Zamość

    Krzysiek - Zamość Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak nagrywasz XGD3 to w User Specified wpisujesz 2133520 a jak nagrywasz XGD2 to 1913760.
     
  6. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Krzysiek nie wprowadzaj ludzi w błąd !!! pod XGD3 ma być ZAWSZE CALCULATE OPTIMAL a pod XGD2 > USER SPECIFIED = 1913760
     
  7. Krzysiek - Zamość

    Krzysiek - Zamość Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nagrywam XGD3 tak jak napisałem i każda gra mi się 100% dobrze nagrywa więc ten sposób opisany przezemnie też jest dobry. I nie używaj wykrzykników bo to nie boisko aby krzyczeć. Szacunek dla wszystkich kolego.
     
  8. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Róbcie jak chcecie, wasz problem, ja napisałem tak jak jest we wszystkich tutorialach...
     
  9. deebo23

    deebo23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ewenement...raz napisałeś żeby używać opcji CALCULATE OPTIMAL pod xgd3 a raz USER SPECIFIED , teraz już nie wiem. Jedną płyte juz spaliłem nagrywając z opcją CALCULATE OPTIMAL i teraz nie wiem co robić
     
  10. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Pokaż mi gdzie tak napisałem... wklej cytowanie...
     
  11. seb.maz

    seb.maz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ewenement,nagrałem tego PESa w taki sposób jaki podałeś i wszystko bez problemu,tylko w konsoli woła o aktualizacje.Nagrać się na dysk da,ale nic więcej
     
  12. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    A to juz nie pomoge, jeszcze nie mam tego pesa a do tego konsoli nieprzerobiłem na lt 2.0
     
  13. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wiec jak mam w koncu wziasc CALCULATE OPTIMAL czy USER SPECIFIED = 1913760 ???? A jak bym nagrywal gry xgd 3 to co biore CALCULATE OPTIMAL czy USER SPECIFIED = 2133520 ????
     
  14. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    XGD3 = Calculate Optimal
    XGD2 = USER SPECIFIED 1913760
     
  15. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    to ja mam pytanko jak sprawdzić czy gra jest w xgd3 czy w xgd2 ?
     
  16. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    po rozpakowaniu gra z XGD3 ma ponad 8gb a x XGD2 ponad 7gb
     
  17. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Może pytanie nie na temat, ale może ktos odpowie. Nagrałem DIRT 3 przed chwilą programem imgburn, nic w ustawieniach nie zmieniałem tylko wybrałem prędkość 2,4x i wybrałem plik DVD i nagrałem, ale teraz jak otworze płytę to w środku sa trzy foldery: AUDIO TS(pusty), Video TS (waży 2,15 mb) i Systemupdate(waży 88mb), jak myslicie wszystko bedzie ok, dopiero jutro ide przerabiać konsole więc nie mam jak sprawdzić, a chciałbym mieć na start jakąś gre. Prosiłby o odpwiedz.
     
  18. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Tak ma być...
     
  19. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    ok dzięki wielkie pocieszyłeś mnie, bo juz myślałem że płyta pójdzie do kosza, jutro przerabiam i sprawdze czy działa na 100%
     
  20. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Może mi ktoś krok po kroku opisać jak nagrać grę z xgd3 ? Mam ustawione na Calculate Optimal ale gdy chcę rozpocząć nagrywanie wyskakuje info że na płycie nie ma wystarczająco dużo miejsca (płyta 8.5gb).
     
  21. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    imgburn 2.5.6.0 i http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf
     
Wczytywanie...

Poleć forum