1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Wave 2 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez samer19, Luty 23, 2011.

  1. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Kumpel zakupł używanego xboxa i dostał kilka płyt. Niestety są niektóre już nadużyte.
    Próbował zgrać dobre płyty i przegrać na wave 2 bo ma starszą przeróbke ale coś jest nie tak. Ja z tym nie miałem problemu więc mu pokazałem co i jak ale nadal nic z tego. Opisze jak to robiliśmy bo może coś źle.

    IMGBurn- zrobienie obrazu. Powstały 2 pliki ISO i mds. Narzucenie na ABGX i wyskakuje komunikat "Autofix faild" Z każdą płytą tak. Na jednej tak nie było ale i tak nie nagrało dobrze. Zaleciłem mu zeby sciagnął obraz z neta. Przerobił go w ABGX i było wszytsko OK wrzucił na 360 wave patcher zrobił na wave 2 i nagrał i dalej to samo.

    Za każdym razem pisze w konsoli "Otwórz DVD"

    Co jest nie tak. Już się płyty kończą powoli :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a na verbatimach nagrywacie ? może tu jest problem

    wrzuć zrzut ekranu z abgxa wszystko na zielono wyświetla ?
    może płyty były porysowane i źle sie zgrał obraz gry na hdd w PC
    i teraz ze złego obrazu wypalacie i sa błędy...
     
  5. DamianCHG

    DamianCHG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Spróbuj zmienić na wave 3
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na wave 1??? widziales kiedys przerobke na wave1 ??? raczej na wave 3
     
  7. DamianCHG

    DamianCHG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    sory mój błąd już poprawione
     
  8. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na wve 3 nie moge bo mu nie odczytuje. Ja mam na wave 3 i mu nie idą te gry.

    Próbowałem tą samą płytę zrzucić u mojej dziewczyny. U niej coś tam na żółto było, ale było w sumie ok. A u niego na czerwono. Zrzuciło ale obraz ma ten błąd co pisałem wyżej "AUTOFIX faild"
    Ścągnąłem obraz z internetu i był OK przeleciałem go abgxem i potem na 360 wave patcher i zmieniło wave na 2 ale po nagraniu znów to samo. Co ciekawsze ten obraz zaczął mieć błędy gdy miał wave 2 później.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. raszmen
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    364
  2. Łukasz Olejnik
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    576
  3. ksl-com
    Odpowiedzi:
    14
    Wyświetleń:
    503
  4. gdzie_moj_nick
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    772
  5. The_Human
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    638

Poleć forum