1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie x8

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maques, Luty 22, 2010.

  1. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam troszke o tym szukałem i cos tam poczytalem i nie zrozumialem.

    Jesli kupie Verbatim x8 DVD R+ DL (uzylem programu info tool i pisalo zapis najmniejszy jest 8x) czyli jak nagram ta plyte z predkoscia x8 to xbox 360 ja odczyta? czy beda jakies problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj na x4. nagra się bez problemu. Co do x8 to nie mam pojęcia, bo nigdy nie wypalałem pirata na xboxa, ale wiem że na x4 się nagra.
     
  4. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak mi w info tool wyswietlilo sie ze mam zapis najmniejszy x8 to na program do nagrywania bede mogl nagrac na x4?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Właśnie przetestowałem twój programik na moich płytach (verbatim dwuwarstwowe) i też piszę że x8.
    Zawsze jak coś nagrywam to na tych płytach z prędkością x4.

    Zadziała napewno,
     
  6. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
  7. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok dzieki zaraz ci dam plusika i mam tylko jedno pytanie czy MS mozna sprawdzic kiedy byl wgrywany firmware?tzn ze przerobie konsole a potem wgram orginalny firmware i oddam gwarancje.moge sie jakos zorientowac?
     
  8. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    zainstaluj IMGBurn i jedź x4 Verbatimy a innej firmypłytki x2.4 bo inaczej będą występować jakieś beznadziejne jazdy z nadędem.
     
  9. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mogą sprawdzić kiedy był wgrany orginalny firmware
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie i nigdy jeszcze niesłyszałem o tym żeby banowali po dacie wgrania fw.
    Jeżeli nigdy nie podłączałeś przerobionej konsoli, a teraz chcesz to zrobić na orginalnym fw to bana nie powinno być.
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie ma w fw jak i w kosci takich informacji wiec jest to bajka.
     
  12. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ja chyba tu na forum czytałem że mogą sprawdzić, ale jak mówisz że nie to się nie sprzeczam bo pewny nie jestem a po twoich postach widać że znasz sie na tym.
     
  13. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    ja ci polecam 2,4x albo jak masz dobrą nagrywarkę to 4x
     
Wczytywanie...

Poleć forum