1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie xgd 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mike1901, Styczeń 9, 2012.

  1. mike1901

    mike1901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! mam problem mianowicie kupiłem nagrywarkę IHAS 124 zrobiłą z nią dokładnie tak jak w poradniku czyli wgrałem soft itp:) teraz tak gra nagrywa się w 100% problem polega na weryfikacji .... :( nie chce jej zrobić kończy się niestety błędem:( dodam że nagrywam na plyty verbatim mkm003
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    A czy gra działa na xboxie i wgrywa się na hdd?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. mike1901

    mike1901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak gra działa zaczyna się zgrywać na hdd i w pewnym momencie wyskakuje komunikat nie można odczytać płyty przeczyść ...
     
  5. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    a nagrywałeś z pliku .dvd czy ręcznie wpisywałeś (2133520)
     
  6. mike1901

    mike1901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z piku dvd i ta wartość automatycznie się ustawia
     
  7. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z jaką prędkością nagrywałeś?
     
  8. mike1901

    mike1901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2,4 bez opc teraz robie jeszcze jedną próbę 4x z opc
     
  9. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mkm 03 to można spokojnie szaleć z x4. Też tak miałem jak nagrywałem na Verbatim ale przerzuciłem się na Maxelle i Platinumy +crossflash i inne czary i śmiga aż miło.
     
  10. skeeteer

    skeeteer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak Ci wszystko śmiga napisz proszę jak nagrywasz krok po kroku wraz z konfiguracją programu, krótki poradnik lub tutek....
     
  11. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. mike1901

    mike1901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    4x z opc to samo na dzień dobry błąd przy weryfikacji.... czy to wina płyt???
     
  13. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam ten sam problem i na forum mi jak na razie nie pomogli więc się podpinam. BTW Jaka to gra bo mi nie działa przy wypalaniu Battlefield dvd2 i przy raymanie inne sie wypalają
     
  14. mike1901

    mike1901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie jest to forza 4 i batman AC
     
  15. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też miałem problem z płytami Verbatim ale jak pisałem przerzuciłem się na tańsze i jakoś chodzi. W poprzednim poście napisałem co trzeba zrobić a jak ktoś nie wie za bardzo o co kaman to seekeerowi napisałem bardziej szczegółowy poradnik na pw.
     
  16. mike1901

    mike1901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    seekeer zapodaj mi to na pw
     
  17. skeeteer

    skeeteer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WIELKIE dzięki
     
  18. mike1901

    mike1901 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znalazłem ciekawy temat może warto spróbować :]

    How I burn & check XGD3 using Imgburn 2.5.6.0 & KProbe 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum