1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie XGD2 i problem z XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez orxech, Styczeń 6, 2014.

  1. orxech

    orxech Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    nagrałem 3 gry z tym poradnikiem
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-134487/

    jedna z xgd2 :dance central 3 i działa
    dwie z xgd3 : tekken tag 2 i kinemaktimals i nie działaja

    po zainstalowaniu poprzepuszczałem je przez abxa360 by sprawdzic czy nie maja błedu, było wszystko ok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jaki masz dash?
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Jesteś pewien że w konsoli masz LT2.0?
     
  5. orxech

    orxech Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    najnowszy. tak bo nagralem dance central 3 pod lt 2.0 z bacup creator.
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1 osoba to lubi.
  7. orxech

    orxech Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    zrobiłem to według poradnika, spradzilem na kopiach , ktore wypaliłem. zadna z 5 płyt nie zatrybiła.
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    dance central jest gra xgd2 wiec uzywasz tylko abgx z ustawieniami pod lt 3.0 i nie dajesz juz xbc :)
     
  9. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak użyje z ustawieniami pod LT 3.0 to dogra mu topologie i po zabawie. 2.0 najlepiej użyć starszej wersji ABGX.

    Wysłane z Xperia U by Taptalk
     
  10. orxech

    orxech Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    dokladnie. ale zrobilem topologie z Back up creator na lt 2.0 i działa mi dance central 3 z xgd2 . a gry na xgd3 juz nie, niewiem jak ustawic lub jaka wersje abgx pobrac dla lt 2.0
     
  11. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko ,że do xgd2 nie trzeba wgrywać topologii lt2.0 to czemu by miało nie działać. Najlepsze sensowne rozwiązanie to lt 3.0
     
  12. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Zgadzam się. Albo orxech ma LT3.0 albo cichą aktualizację.
     
  13. orxech

    orxech Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    pozyczyłem od kolegi kilka gier nfs the run , driver sa itd na lt3.0 bo ma taka przerobke.
    nie działaja, gry , ktore nagrałem z xgd3 na lt 2.0 nie działaja nawet z proba po cichej aktualizacji.
    czy jak mam lt3.0 moze mnie dopasc cicha aktualizacja ? sproboje ten patent na gry od kolegi, przekonam sie czy ma teoria jest sluszna.

    nagralem gre z gxd3 (tekken tag turnament 2 z xgd3 na lt2.0) i po dziwnych kombinacjach z mp3 i niewiem jak ale zadziałala 1 raz i grałem przez 3h. po czym probowałem ja 2 raz odpalic i już się nie udało. "dysk nieobusługiwany" pomimo że wyskakuje ikonka tekkena i możliwość zainstalowania na dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum