1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie xgd3 po przepuszczeniu przez abgx

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michaelpol, Styczeń 12, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. michaelpol

    michaelpol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Przerobiłem niedawno konsolę na lt 3.0.
    Ściągnąłem sobie nba 2k12 propper rrod, przepuściłem przez abgx 1.0.6 i chciałem wypalić przez najnowszego clone z cdkeyem.
    I wyskoczyło mi coś takiego:
    http://www.iv.pl/images/53040056260986219147.png

    Którą opcję mam wybrać, żeby płytka nie poszła na marne ?
    Czy trzeba zrobić jeszcze, jakiś zabieg przez nagraniem xgd3 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagra co płyte i wywali pod koniec błąd ale gra będzie działać. Z tego co się orientuje to chyba nie nagra się na dysk
     
  5. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a masz nagrywarkę ihas z wgranym firmwarem czy nie?
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie nagra się na dysk, gra z dysku tylko na płytach nagranych iHASem.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum