1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie xgd3 pod lt3.0 na maxwell

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez grzegorz1652, Październik 3, 2012.

  1. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. przyszła mi dzisiaj nagrywarka liteon 124b i teraz mam problem i prośbę do was podpowiedzcie mi jaki fw lt max mam wgrać do mojego ihasha żebym mógł nagrywać na tańszych płytkach np. maxwell bo mi leżą w domu lub w przyszłości planuję nagrywać na platinumach lub na omegach. Może istnieje jakieś fw które obsługuje wszystkie te tańsze płyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  4. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. ponownie ponieważ mam problem bo zrobilem fw pod te maxwelle i fajnie wsio się nagrywało aż tu nagle na 50% błąd i koniec wypalania powiedzcie co sie mogło stać lub jaki mają być poprawne ustawienia pod te płytki bo zepsułem już 4 i nie chcę już więcej wyrzucać do kosza :(
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ja miałem taki problem, zrobiłem reflash i ustawiłem wymuszanie hyper tunning i od tego czasu na verbach nigdy nie miałem problemów. W Twoim przypadku za pewne winny jest nośnik.
     
Wczytywanie...

Poleć forum