1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Winiar, Styczeń 27, 2010.

  1. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    z dvd, nagrywaj wylacznie w imgburn. jak probuje nagrac .iso to nie mozna. dopiero przez plik .dvd
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli to gra na X360 to nagrywasz clonecd ( najlepiej ) lub imgburn , zaznaczając do nagrania plik *.DVD i ustawiając prędkość 2x lub 2,4x i to wszystko . Lub możesz nagrywać też programem Xbox Backup Creator , wówczas zaznaczasz nie plik *.DVD a *.ISO i wybierasz X360 po czym nagrywasz . Program nagrywający zrobi resztę sam .
     
  5. LysyMoro

    LysyMoro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja dodam tylko żebyś nie szalał z prędkością najlepiej 2,4x. Chyba że masz dobrą nagrywarkę i płytki verbatim, to spokojnie możesz 4x.

    UP:
    Szybszy :)
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz layer break na sztywno to mozesz nagrywac z iso
    w pliku dvd sa wlasnie ustawienia layer break
     
  7. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum