1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MrDynamite12, Grudzień 16, 2010.

  1. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć.
    Mam problem z nagraniem płytki z grą Skate 3.
    Narazie nagrałem tak samo 4 gry i wszystko działa a tu takie coś:
    [​IMG]

    Od ponad godziny tak jest, płytka się kręci pisze w logu że nagrywa Layer 2(są 0 i 1).
    A nagrywanie się nie posuwa naprzód mimo tego że wszystko chodzi!

    Czy ktoś wie co może to powodować??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Moze sie po prostu zacielo.
    Wyjmij plyte, odzaluj ja i nagraj od nowa.
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To ile ty masz tych warstw?
    Powinny być 2, a u Ciebie nagrywa już trzecia.

    Nagrywasz z pliku *.dvd?
    Jeżeli tak to pokaż jego zawartość.
     
  5. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    odzaluj co to znaczy??
    Już i tak się wkurzyłem i ją wyciągnę(muszę jutro wcześnie wstać).

    Tylko jeden bul, to ostatnia płytka. Następne dopiero za 3-4 dni:/

    Zawartość pliku DVD to oczywiście:
    nazwa pliku
    Layer Break

    a dokładnie tak:
    LayerBreak=1913760
    c-skate3.iso

    Jeszcze lepiej. Płytka nie chce wyjść.
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To nie wiem skąd taki problem...
    Jesteś pewien, że wybrałeś plik *.dvd a nie *.iso?

    Jakim programem nagrywasz? Może masz w nim ustawiony na sztywno jakiś inny LayerBreak?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To jak plyta nie chce wyjsc to moze naped sie zacial.
    Jak sie nie odetnie, to wloz igle w dziure i naped Ci wyjedzie.
    Odzlauj- nie mam polskiej czcionki ale dymysl sie co to za wyraz.
     
  8. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak bym miał coś innego ustawionego to by mi się inne gry nie nagrały. Więc weź się puknij. Patrz na zdjęcia(IMG burn).

    Płytka wyciagnięta awaryjnie. Okazało się że nie popatrzyłem bo jest porysowana jakby nożem po niej pojeździł ktoś. Pwenie dla tego. Poczekam na nowe płyty i jeszcze raz spróbuję.

    Odzaluj=Odżałuj czyli wyciągnij wywal i zapomnij .
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wyjątkowo udane zdjęcie ;]

    Włóż może wcześniej jakąś cd i zobacz, czy to nie napęd tak Ci "pojeździł płytę nożem", szkoda dl jak coś ;]
     
  10. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie. Bo okazało się że mama jak sprzątała zrzuciła i ją mopem po podłodze:p.
    No i schowała a ja tu nagrywam a tu mi się płyta już zaczyna jarzyć od kręcenia bez przerwy przez godzinkę ..
    Dziękuję chłopacy już dalej sobie poradzę.

    Ale ostrzegam mogę próbować przerabiać konsolę samodzielnie na LT+ więc będę miał pytania.
    Cześć

    Jeżeli ktoś jeszcze tu luknie to niech wyśle mi na PW link jak przerobić Benka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum