1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk2828, Październik 14, 2011.

  1. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    siema a można nagrywać gry xgd2 imgburnem z zaznaczonym calculate optimal ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak można.
     
  4. chladek317

    chladek317 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. matiiiamg

    matiiiamg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a takie pytanko :D skad mam wiedziec czy gra jest xgd2 czy 3 ? :DD
     
  6. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gry xgd3 mają ponad 8 gb a gry xgd2 zależy 7 gb ,6 itp ;p
     
  7. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Obraz .iso gry XGD2 zawsze zajmuje tyle samo to jest 7,29GB ale sama gra po instalacji na dysku w konsoli może mieć tylko 2GB.
     
  8. matiiiamg

    matiiiamg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miało być tylko. Co się spinasz :).
     
Wczytywanie...

Poleć forum