1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LordOski, Październik 22, 2011.

  1. LordOski

    LordOski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nagrac gameplay'a na xboxie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    kamera ???
     
  4. damian0521

    damian0521 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jak nagrac gre na 2 płytki DVD-R-DL ,jesli gra miesci powyzej 8,5 GB ,beda dwa pliki iso i DVD?
     
  5. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Jaka gra? Jeśli gry maja dwa ISO to oba na osobnych płytach jeśli jest jeden iso i ma lekko ponad płyte to nagrywasz według tutoriala z forum.
     
  6. damian0521

    damian0521 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Batman Arkham City i zajmuje 8,3 GB,więc nagrywam w formacie XGD3 rozumiem :)
     
  7. Adrian007

    Adrian007 Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co do tematu to tylko kamerka wchodzi w gre
     
  8. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    tak, nie ma takich bajerów jak na pc .
     
  9. Rayman_32

    Rayman_32 Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj podłączyć xboxa do dwóch gniazd video telewizor plus nagrywarka DVD raczej się uda.
     
  10. Rayman_32

    Rayman_32 Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A co do nagrywania niedługo umieszcze swój własny tutorial jak to zrobić moim sposobem najpierw ściągasz abgx360 najnowszą wersje i wybierasz iso z gry (przed tą operacją możesz spokojnie usunąć plik dvd po niekoniecznie) klikasz na dole launch jak ci się wyświetli wiersz poleceń nie przejmuj się potem będzie napisane jak zkończy i wtedy jak potrzebujesz patchować ściągasz 360wavespatcher i pat****esz następnie wkładasz DVD+R DL i nagrywasz programem Xbox Backup Creator oczywiście w tym programie zaznaczasz u góry Xbox 360.
     
  11. doncaster

    doncaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze ktos dac link do tego turotiala jak nagrac obraz ISO jeśli ma troche ponad 8.5GB z gory dziekuje
     
  12. doncaster

    doncaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. doncaster

    doncaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem gierke z xgd3 gra dziala ale przy probie zgrania jej na dysk konsoli wyskakuje komunikat ze plyta moze byc uszkodzona i nie da sie jej zainstalowac?? Macie jakis pomysł na to??
     
Wczytywanie...

Poleć forum