1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lens77, Kwiecień 16, 2012.

  1. lens77

    lens77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam taki problem a mianowicie : chce wypalić grę np. COD MW ale zajmuję więcej niż płyta 8GB. Jak to zrobić aby gra śmigała z jednej płytki ?
    I jeżeli nie posiadam dysku to jak mogę wypalić FORZE 4 które zajmuję 15 GB i normalnie zagrać.
    Wiem że odpowiedzi na moje pytania są na tym forum ale widocznie słabo szukam. Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nie masz dysku to nagrywasz pierwszą płyte z forzy , bez nagrywarki ihas nie ma co tej gry nawet nagrywać truncated.
     
  5. lens77

    lens77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Adam dzięki za info. Tofu czyli co ? tak pisząc abym zrozumiał dosadnie...
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie da się za bardzo pograć forzy 4 nagrywanej truncated ,może wywalać do dasha i inne cuda.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Forza 4 ma zabezpieczenia "CIV", jeśli wypalisz zwykłą nagrywarką opcją Truncate będzie co jakiś czas wywalać do dasha przy tak zwanej "autoryzacji płyty"
    Normalną grę zapewnia tylko wypalenie tej gry nagrywarką Ihas
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    osobiście do dasha się nie spotkałem ale wywało błąd auryzacji/odczytu 2wyścigi dało się pojechać a dobrze nagrane ale truncated ale po ihas wszystkie problemy znikły
     
Wczytywanie...

Poleć forum